Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo malo męzczyzn

Polecane posty

Gość gość

Brakuje mezczyzn w Warszawie. Na jedna kobiete przypada az 4. W urżedach, na uczleniach, ulicy, nawet w moim domu spotykam sie zo gromnym deficytem męzczyzn w przedizale 0-100. Co sie dzieje. Wszystkim kolezankom urodzily sie dziewczyny!!! Jak widze taka malap indę to az mnie mdli, chce zobaczyc chlopczyka!!!!!! SLicznego chliopca, a nie przyszla dziwę!!!

Gość wysportowana90latka
a kobiet na wsi.. nie rozumiem dlaczego wszyscy teraz pchaja sie do warszawy, skoro tam nic ciekawego nie ma oprocz snobow co wyzej sraja niz d*pe maja

Gość gość
No dobrze.. ale wszystkie wsiaki z Lublina i z Radomia przyjechaly do Warszawy i sa to dizewuchy. Jest tego sciera za duzo. Moze iwzy w ramach proporcji wyrownania plci?

Gość gość
Daj spokoj, jest coraz gorzej!! Sama jestem z tarnowa i przyjechalam tu 11 lat temu. Poznala swojego meza w Warszwie, mamy corke, jego dwaj bracia maja zony z Nowego Brzegu a druga jest z Poznania. Chore. Wieśniaczki!!

Gość gość
to ty gośka Mikusek z prawa na UW??

Gość Kasia44
Tak to prawda wszystkie wsioki kupują mieszkania w Warszawie.Byłam w szoku gdy zadzwoniła do mnie kuzynka męża i mi sie chwali że jej córka z zięciem kupili sobie mieszkanie na Woli w wieżowcu.A to takie tłuki ze wsi, nawet mają gwarę wiejską:D Perawdziwych warszawaików to tam jest garstka.Potem te tłuki mówią " U nas w Warsiawie":D

Gość gość
A wszystkie moje znajome, które rodzily w tym albo zeszlym roku urodzily chlopcow... Zapraszam na dolny slask ;)

Gość viceklita
rodzi się więcej dziewczynek ponieważ kobiety w czasie okresu farbują włosy i mają głęboko w zadzie wszelkie ostrzeżenia wygalają do zera vaginy i ciągle łapią infekcje, bakterie, grzyby i kichają vaginami ciągłe odchudzanie i łykanie lekarstw na trądzik, na cellulit, na grzybicę pochwy, antykoncepcyjne i na wzrost tzytzków na śniadanie zimny jogurt, na obiad zimny jogurt, na kolację zimny jogurt więc nawet plemniki Pudzianowskiego nie wyrobią w vaginie kobiety i ostatecznie , gdy kobieta zaciąży to urodzi córkę !

Gość przemol
cyt "Brakuje mezczyzn w Warszawie. Na jedna kobiete przypada az 4" zdecyduj się :o albo ich brakuje albo jest ich 4 razy więcej niż bab