Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malaaaaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

nie odzywa sie

Polecane posty

wczoraj z nim pisalam i czulam, ze nie chce ze mna gadac. mowilam, ze jestem spiaca to pisal "idz, przespij sie" mowilam, ze powinnam pojechac do mamy to naklanial, zebym pojechala. tak jakby chcial sie mnie pozbyc, po jakichs 10minutach rozmowy na gg sam ucial konwersacje. mowil, ze idzie zjesc i nie odzywal sie do wieczora. wieczorem wyslalam mu link z ciekawym artykulem i tez troche pisalismy (ale niedlugo, bo kladlam sie juz spac) a jak na koniec zapytalam, czy lubi mnie mniej to odpisal, ze "nie wydaje mu sie, zeby lublil mnie mniej". a dzisiaj caly dzien sie nie odzywa :((( to dziwne, bo do tej pory utrzymywalismy codzienny kontakt. przykro mi, ze tak sie zachowuje :(

strasznie mnie korci, zeby do niego napisac smsa. ale co mialabym napisac? "nie lubie Cie, bo sie nie odzywasz"? to dziecinne... ale tak wlasnie sie czuje, jestem wkurzona bo on mnie olewa i przykro mi :(((( nie wiem czym mam sie zajac, zeby o nim nie myslec

Gość gość
nie wchodz na gadu z 2 dni. w trymiga dostaniesz sms i kwiaty

Gość malaaaaaaaaamiiiiiiiiiiiiiiiii
akurat :/ pewnie juz mu sie znudzilam :(

Gość gość
Nie wchodz na gg, tak jak tos wyżej pisał, zajmij sie sobą, faceci wyczuwaja kobiety które nie maja nic do roboty

Gość gość
Kobito, olej go...Pokaż ze masz go w d***e...Niech poskacze trochę dookoła Ciebie

to on ma mnie w d***e, jak sie odezwie to powiem, ze nie mam ochoty juz z nim gadac. k***s jeden

mam co robic i umiem zajac sie soba, ale tesknie za nim. on najwyrazniej nie czuje tego co ja... coz takie zycie... a juz zaczynalam czuc do niego cos wiecej :/