Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

powiekszony brzuch i strach

Polecane posty

Gość gość

Witam! Mam, do was pytanie i proszę o normalne odpowiedzi. A wiec od jakiegoś tygodnia zauważyłam, że mój brzuch oraz podbrzusze jest znacznie większe. Wczoraj się wazyłam, jak się okazało, przytłam 2kg w ciagu ok.3tyg. Martwi mnie to dosyć bardzo. Dnia 21 poprzedniego miesiąca, chcieliśmy wraz z narzeczonym spędzić wspólną noc. Nie doszło do niczego, mój partner włożył go tylko, co prawda, wsześniej sam doszedł. Wg, moich obliczeń, miałam dni niepłodne, okres spóżnił mi się 3dni. robiłam test i wyszło czy nie jestem w ciązy. Lecz po tym czasie, martwi mnie jednak mój brzuch. Mogło dojśc do zapłodnienia? już mam taki mentlik w głowie, że nie wiem,co mam robić. Więc, możliwe to jest w jakim kolwiek stopniu, zebym była w ciązy?

Gość gość
Nie jestes w ciazy wariatko, brzuch tak szybko nie rosnie!:D proponuje jakas diete bo wyraznie ci sie przytylo i szukasz tlumaczen.

Gość gość
Fajna prowokacja, z rana humor mi poprawiła :D

Gość gość
Wiesz jak ja byłam w ciąży to też zauważyłam, ze mi brzuch zaczął wystawać, ale to było w 20 tygodniu. Tobie proponuję dietę.

Gość gość
jesli skonczyl zanim go wlozyl to mysle ze sa jakies takie mozliwosci bo nie masz pewnosci czy go dobrze umyl itd. zrob test z krwi, a masz wzmozony apetetyt? lub inne objawy? a kiedy teraz okres maszmiec?

Gość gość
dziewczyno ile Ty masz lat :D zresztą - ja zaczynam 3 miesiąc i brzuch się nie powiększył jeszcze :P