Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tainna12

Coraz mniej normalnych dziewczyn

Polecane posty

Gość tainna12

Hej wszystkim, jest sprawa... moj chłopak z ktorym jestem prawie pol roku dzisiaj rozmawial z kumplem. tego kumpla zdradzila dziewczyna był z nią 3 lata i zaszla w ciaze ,myślał ze to jego dziecko a tu lipa:p Moj chłopak powiedzial mi że nie wyobraza sobie takiej sytuacji u nas. i ze jak by mnie stracił to by cażłe jego zycie legło w gruzach. Ja go bardzo kocham i nigdy bym go tak nie zranila,jest całym moim życiem. Przeraża mnie tylko to ze tak duzo dziewczyn sie teraz szmaci,zdradza i jeszcze sie dziwia ze facet od nich odchodzi po czymś takim:p Widać ze mojego chłopaka to podłamało... Co mogę mu jeszcze powiedzieć żeby wiedział ze jest dla mnie najważniejszy na świecie i że nigdy go nie zdradzę

Gość gość
Mnie też przeraża to co się dzieje.. kobiety zdradzają, faceci zdradzają.. przez to co się dzieje, nie potrafię normalnie spojrzeć na swój związek, bo wciąż mam głupie myśli ze mój facet mnie zdradzi predzej czy później..

Gość gość
jakie te laski są jebniete

Gość tainna12
dlaczego tak uważasz?:p

Gość tainna12
najgorsze jest to ze coraz wiecej jest szmat zamiast dziewczyn i potem faceci uwazają ze każda jest taka :P

Gość kot co ma 7 zyc
coraz mniej normalnych chlopakow... uzywaja dziewczyn jak papieru toaletowego jak im sie znudzi to uzywaja kumpli do zalatwienia spraw ktore powinni zalatwiac sami chcac uchodzic za mezczyzne a nie tania koorve... no i - nigdy nie mow nigdy to co czlowieka zdradza najszybciej to granitowa pewnosc ze wszyscy sa be a oni jedni nie

Gość gość
kot co ma 7 zyć-z tym też się zgadzam bo to nie dotyczy tylko kobiet wogóle czlowiek traci nadzieje na normalny związek...

Gość kot co ma 7 zyc
dla kazdego normalny zwiazek znaczy co innego dla jednego normalne jest ze jak sie wkurzy to wrzeszczy a dla drugiego ze jak cos idzie nie po jego mysli to z usmiechem na ustach planuje morderstwo z perfekcyjnym zatarciem sladow i zrzuceniem winy na ofiare

Gość tainna12
najwazniejsza jest rozmowa,w końcu jesteśmy chyba istotami rozumnymi ale zdradzić może zarówno kobieta jak i facet ale wtedy w d*pe z takim "związkiem":p

Gość gość
kobiety zawsze takie były, tylko teraz się już z tym nie kryją...

Gość gość
coraz mniej normalnych ludzi na kafeterii:O

Gość gość
twój facet, to głąb, ty jesteś nie lepsza- idealnie do siebie pasujecie.. weź go może jeszcze przepraszaj i pocieszaj, bo kumpla rzuciła dziewczyna:D no tragedia dla niego straszna.. swoją drogą ciekawe będziesz mieć życie z taką mimozą, którą sprawy kolegów wpędzają w depresję- strach pomyśleć jak będzie przeżywał swoje własne problemy:D

Gość gość
Facet jak naprawdę kocha to może się bardzo podłamać w takiej sytuacji. i mieć dużo większe problemy z podniesienie, się z tego od kobiet. ale jak nie kocha to taka sytuacja jest dla niego jak zbawienie.

Gość gość
To miłe że przejmuje się sprawami bliźnich. Dziś mało kto jest zainteresowany kimś poza sobą. On wykorzystał sytuację która wydarzyła się w bliskim otoczeniu do tego, żeby upewnić się w twoich uczuciach wobec niego. Ja myślę że to nic złego jak chcemy być pewni kogoś. Trzeba przecież rozmawiać o czymś w związkach.

Gość gość
kobiety dziś chcą robić karierę, a praca często stresuje co prowadzi do zachowań nerwicowych, które trzeba rozładować. sposób rozładowania często jest nieodpowiedni, bo pomimo tego ze sex z obcym facetem może być przyjemny, to kac moralny z tym związany zawsze daje o sobie znać. Można wpaść w wyrzuty sumienia albo wręcz w agresję wobec partnera.

Gość gość
to prawda...

Gość babaityle
Staszek k***a odwal się od wrażliwszych chłopców idz już do tego monopolowego

Gość ramona_00
Myslalam ze temat zalozyl facet, szkoda, bo to wlasnie malo normalnych jest mezczyzn.

Gość gość
ja pierodole takim pokoleniem bez wartości jestesmy i jest wytłumaczenie. faceci są jeszcze gorsi,ja bylam ze swoim ponad 1,5 roku i zdradzał mnie od początku, raz mu wybaczyłam,potem podejrzewałam ale konkretnych dowodów nie miałam. Jestem w ósmym miesiącu ciąży i jak dowiedział sie z ebedziemy mieć dziecko to przestał na pare miesięcy, z tym, że od końca czerwca chciał spotkać sie z ta szmata, ale jej nie było w pl, przeczytałam ich rozmowy i wszystko było jasne, nienawidze ich i zycze jak najgorzej