Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papryczka23

facet sie obrazil

Polecane posty

Gość papryczka23

spotkalismy sie kilka razy,wtym czasie ukradli mu auto mial problem z noga bo kilka lat wczesniej mial operacje i mu cos zle zrobili,przyjechal do mnie na kilka dni,zadko sie widujemy bo pracuje za granica,zauwazylam ze codziennie pije,nie zeby byl pijany ale zainteresowalo mnie to dlaczego,wiec zapytalam bez zadnych pretensji czy cos w tym rodzaju a on sie na mnie obrazil i zerwal znajomosc,masakra nie rozumiem facetow

minol miesiac,nie zdazylam sie zakochac ale kurcze byl wazny dla mnie ja dla niego rowniez,wyznalmi milosc a tu takie cos

Gość gość
Ciesz sie ze sie obrazil i masz go z glowy. A obrazil sie, bo trafilas w czuly punkt - pewnie jest alkoholikiem w fazie zaprzeczania ze nim jest, wiec mu niemilo, gdy ktos go o to zapyta, bo chcac nie chcac musi sie nad tym zastanowic.

Gość gość
też mi sie wydaje, że ma jakisproblem z alkoholem. Ja myśle, że zdrowy człowiek nie obraziłby się za takie coś. Wiązanie sie z człowiekiem który ma problemy alkoholowe to najwieksza głupota.

wiem ze powinnam sie cieszyc,musialo go to pytanie zabolec,ale czuje sie strasznie,zeby sie tak obrazic w jednej chwili bylam dla niego nikim

Gość gość
jeśli ma okres to coś z nim nie tak. Może ci być ciężko z nim zajść

Gość gość
Jaki temat takie wnoszenie, albo może wnioski

Gość gość
dlaczego ? przecież to forum publiczne

Gość gość
nie wiem gdzie wy dziewczyny wynajdujecie takich palantów?

Gość gość
znalazł sobie, a ty co, niemota? pogonić było leszcza a nie łakomić się na kawałek fiuta

Gość gość
chyba że to był cały kawał fiuta, to co miała zrobić

Gość gość
Nie wiem co tu jeszcze roztrzasac, znalas go za krotko wiec spytalas o picie trafiajac na czuly punkt. Ochlapus sie sfochowal i dal drapaka. Ty powinnas odetchnac z ulga i poszukac kogos lepszego. Koniec i kropka.

Gość gość
weź sobie go na kark a potem po nocach wypłakuj się na kafe jaki to on niedobry dla ciebie masz szczęście, że zniknął ci z horyzontu

Gość gość
baby są jakieś dziwne facet pije, rzeczy z domu wynosi, nic nie robi i tylko przylać potrafi jak nie ma humoru o ona taka nieszczęśliwa, nie wie co zrobić bo go kocha i odejść nie może