Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość mam wyobrażenie

Tatuaż stały

Polecane posty

Gość mam wyobrażenie

mam wyobrażenie tatuażu stałego, wiem nawet gdzie bym go chciała mieć, ale nie umiem rysować/malować. czy ktoś może pomóc? tu opis: niewielki jasno niebieski wręcz błękitny diamencik kształtem przypomina połączenie trójkąkąta z prostokątem u jego podstawy, dól trójkąta zakończony ostrym szpicem skierowany jest ku górze jakby wskazywał pępek, od jego ostrego zkaończenia aż do początku prostokąta biegną linie tworzące literę V. Diament ten otaczają kwiaty azalia, barwinek i bratek. azalia jest koloru purpury, przypomina kulkę z której wystaje pełno maleńkich płatków, u jej podstawy są zielone długie listki. Kwiat ten znajduje sie na godzinie dwunastej, w niewielkiej odleglości nad diamentem, na godzinie treciej znajduje się barwinek koloru wrzosowego, ma on pięć płatków, które przypominają trójkąty o nieregularnej podstawie, w jego środku znajduje się kwiatka koloru fioletowego, otacza ją niewielka biała otoczka, jakby poświata, na godzinie szóstej znajduje się bratek, skłąda się on z czterech platków koloru bladowrzosowego, środek jest jaskrawożółty w kształcie łezki odwróconej szpicem do góry, od której wychodzą ciemnofioletowe kreski na każdym płatku po dwie dwie, pod kwiatem znajduje się coś na kształt ciemnofioletowego płaszcza, na godzinie dziewiątej znajuje się aksamitka kolotu jaskrawożółtego, jej płatki są nieregulatnego kształtu i nieregulatnej wielkości, kwiat ten ma kilka warstw przez co tworzy kulę pełną płatków. platki u samego szzczytu są mikroskopijnych rozmiarów, natomiast u samego dołu są największe. prośba polega na tym by narysować taki tatuaż, zaprojektować. będę bardzo wdzięczna.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować