Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prorocze sny

Polecane posty

Gość gość

Snilo wam sie kiedys cos co pozniej sie wydarzylo? Jak tak to opowiadajcie

Gość gość
śniło mi się spotkanie na cmentarzu i nie widziałam zwłok ale wiedziałam że umarła moja babcia i 2 tygodnie później tak się stało :(

Gość Czasem tak mam
Ale niestety w wiekszosci dotyczy to nieprzyjemnych rzeczy, wiec mnie fo nie zachwyca. Z ostatnich, snilo mi sie, ze moj kuzyn w pracy powaznie zrani sie w reke, widzialam krew, okropne, zdazylam tylko mamie powiedziec, a niedlgo pozniej zadzwonila jej siostra (mama tego kuzyna) z wiadomoscia ze prawie odcial sobie dwa palce w pracy. Inny sen nie sprawdzil sie na szczescie dokladnie. Co roku spedzalam wakacje w drewnianym domu na wsi, przez jakies dwa lata z rzedu nocowanie tam stalo sie dla mnie koszmarem, bo snilo mi sie prawie noc w noc ze dom sie pali. W koncu doszczetnie spalil sie dom obok, identyczny z wygladu i rozmieszczenia pomieszczen, jak ten, w ktorym spedzalam wakacje. Sny o pozarze ustaly. Moglabym tak dlugo ciagnac temat.

Gość gość
kuzyn mojego taty mial sen ze stracil noge i lezy w szpitalu...sen sie sprawdzil co do joty nawet wyglad sali szpitalnej...jam mam czesto sny a na ogol o tym co mi sie snilo czytam w gazecie lub internecie... opisz jeszcze cos