Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc1223895

ZIELONE KUPKI U 3 MIESIECZNEJ CORECZKI

Polecane posty

Gość gosc1223895

Witam, mam ogromny problem... otoz moja prawie 3-miesieczna (za 4 dni) coreczka ciagle robi zielone kupki. Raz leja sie z pampersa jak woda, innym razem sa zbite. Zolta kupke widzialam u niej doslownie kilka razy... Karmiona jest mlekiem modyfikowanym, Aptamil antykolkowy, z tego wzgledu ze miala mocne napady bolow brzuszka i lekarz stwierdzil ze to kolka. Mieszkam w Anglii, konsultowalam z lekarzem te zielone kupki ale w sumie nic nie powiedzial, Moze ktoras z Was przeszla cos podobnego? jest sie czym martwic? Juz sama nie wiem co myslec, moze jej przejdzie, a moze ma jakies bakterie. Przepraszam za brak polskich znakow. Pozdrawiam

Gość gość
mój synek ma 5 m cy i też ciagle zielone kupki jest to spowodowane alergia ja karmie piersią wystarczy odrobina uczulajacego produktu. Też nie pamiętam żółtej kupki.

Gość gosc1223895
ale wy jestescie prymitywni, i dzieci na pewno nie macie, a jesli bedziecie w przyszlosci mieli to juz mi jest ich zal....

Gość gosc1223895
a bylas z tym u lekarza co dokladnie ci powiedzial?? i na co ta alergia?? probowalam karmic mala mlekiem bez laktazy ale bylo to samo... w sumie nie wiem czy to uniej moze byc alergia skoro na tym samym mleku przez jakis jednak czas miala te zolte kupki, pozniej byla raz taka raz taka, a teraz tylko zielona

Gość gość
moja córka od początku praktycznie robiła takie kupy, niedługo później gdy miała 11 tygodni zachorowała na infekcje dróg moczowych i miała bakterie e-coli w moczu. Wyladowaliśmy na dwa długie tygodnie w szpitalu. Radze ci zbadać mocz bo to nie są żarty.

Gość gosc1223895
tutaj badan nie zrobie bo sobie olewaja wszystko i sie doprosic o nic nie moge, na te zielone kupki lekarz dal mi lek zeby jej sie lepiej wydalalo, tzn rozrzadzajacy. A do polski jade dopiero za miesiac i tam juz jestem umowiona na usg brzuszka, do gastrologa, na cala morfologie, mocz itd.... ale to jeszcze caly, dlugi miesiac :/

Gość gość
a prywatne badanie moczu ? bez skierowania ? u nas podstawowe badanie kosztuje 5 zł tam pewnie drożej ale może warto

Gość gosc1223895
tutaj badan tak nie robia, ze tylko mocz i tyle... musze isc prywatnie i placic za calkowita konsultacje, badania itd, czyli wyjdzie ze 150-200f z tego co patrzylam. 1000 zl... za tego tysiaka w polsce zbadam ja od stop do glow. Niby kupke robi codziennie, ma jesczze te kolki ale to juz praktycznie koncowka bo placze mi moze po godzinie dziennie, wiec wiekszych boli jakichs nie ma... sama juz nie wiem :/ poszukam jeszcze jakiegos lekarza, albo dalej bede prosila w sluzbie zdrowia o skierowanie