Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MAMY JAK O SIEBIE DBACIE CHODZICIE DO KOSMETYCZKI CZY SPA

Polecane posty

Gość gość
a to trzeba zaraza do spa?ja robie paznokcie,raz na 3 mc fryzjer i starczy

Gość gość
nie ,sama dbam o siebie

Gość gość
ja chodze tylko do kosmetyczki bo moja przyjaciolka ma gabinet i zawsze mi taniej liczy, a robie regularnie: oczyszczanie twarzy, regulacje brwi, fale radiowe, depilacja rak, od czasu do czasu jakas maska na twarz, raz robilam kwasy

Gość gość
no po Polkach to widać ze omijają takie miejsca z daleka. odrosty do połowy głowy, wagry, porozszerzane pory, pryszcze, zarosniete brwi...

Gość gość
ja chodze co 3 tyg na brwi i pazurki, ze spa gorzej, raz na kilka m-cy nie mam czasu na czeste wyjazdy

Gość gość
w spa to ty nigdy nie bylas haha

Gość gość
bylam bylam tylko w dobrym u Ireny Eris:) a dosc daleko mam:D by czesto tam jedzic:D

Gość gość
Fryzjer co 5 tygodni, kosmetyczka - zabieg na twarz, regulacja brwii - raz na miesiac. Nie mam czasu na wiecej.

Gość kofinka
no mnie niestety nie stać ani na kosmetyczkę ani na spa;/staram sobie radzić w domu, wieczorkiem ma chwilę dla siebie,maseczki, manicure,pedicure, kremiki itp. w ciągu dnia standard makijaż, fryzura mało wymagająca, jeśli się codziennie dba o siebie to obejdzie się bez spa;)

Do kosmetyczki raczej nie chodzę. Moja koleżanka ukończyła kurs kosmetyczny i czasem mi coś zrobi. Do fryzjera raz na pół roku chodzę albo nawet rzadziej. Do fryzjera rzadko chodzę, dla mnie to strata pieniędzy bo nie potrafią zrobić nic fajnego z moimi włosami

Gość gość
akurat brwi, to większość Polek ma "przeregulowane" i lepiej by było, gdyby nic nie robiły zamiast chodzić z takimi wygryzionymi plemnikami. ja chodzę tylko na zabiegi, ktorych nie mogę sama zrobić typu mezo, laser itp. nie widzę sensu latania do kosmetyczki na maseczkę.

Gość gość
to może u ciebie na wsi mają brwi jak plemniki bo u mnie takowych nie widzę.

Gość 1234gosc56
no ja tez nie kumam po co przeplacac za maske u kosmetyczki:D, ja takie same kupuje na allegro, algowe, kawiorowe i inne i sama sobie robie, co to za filozofia:D jakis czas temu na paznokcie chodzilam,bo samej źle mi wychodzil french na prawej ręce, ale teraz na kolor robie wiec tez sama na brwi wpadam co 3 tyg do kosmetyczki i henne tylko

Gość gość
do kosmetyczki regularnie, do spa rzadko

Gość gość
ja nie lubie chodzic do spa to po co mam się zmuszać?kosztuje to majatek ,a wcale nie rewelacja te zabiegi.wole fryzjera,paznokcie i dbanie o brwi to zupełnie wystarczy.dla mojego meza i tak jestem piekna.i sama tez wiem,ze niczego mi nie brakuje

Gość kofinka
a co to za zabieg mezo?ja też robię zabiegi w domu,podpatruje w internecie i robie sama jak pisałam;]

Gość gość
hahah, za co ta bieda z kafe ma chodzic do kosmetyczki:D one na kazdym temacie pisza,ze bieda do d**y zajrzala a Ty z kosmetyczka i spa wyjeżdzasz:D . . . ja chodzę, regularnie do kosmetyczki i do spa,ale mnie na to stac, jak malo kogo na kafe:D

Gość Lycka0510
ani do kosmetyczki ani do fryzjera nie stać mnie!!!

Gość gość
Mam jedną fryzjerkę która co miesiąc wpada do mnie...:)lub częściej jeśli jakaś impreza rodzinna się szykuje...paznokcie robię sobie sama...:)zdecydowanie lepiej mi to wychodzi niż jak zamówiłam kosmetyczkę do domu....no a w sprawie gębusi to do kosmetyczki raz w miesiącu..... trzeba czasem się wyrwac i zadbać o siebie....:)Mi jest ogólnie ciężko bo trójka malutkich dzieci...ale da się)

Gość mamaizona
[zgłoś do usunięcia] Lycka0510 ani do kosmetyczki ani do fryzjera nie stać mnie! xxxxxxxxx to do roboty leniwa locho:D

Gość gość
Raz na 2-3 miesiące podcinam włosy u fryzjera i to tyle, solarium się boję, nie czuję potrzeby robienia sobie zabiegów kosmetycznych- mam fajne kosmetyki w domu, sama podcinam grzywkę, reguluję brwi- raczej wyrywam nadmiar włosów niż nadaję im nowy kształt itd. Chętnie poszłabym czasem na masaż czy inne zabiegi SPA ale szkoda mi kasy na to, są ważniejsze potrzeby na razie.

Gość Koszyczek123
gość 20:50 w pełni się zgadzam