Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problematyczne imieniny

Polecane posty

Gość gość

Moj facet za kilka dni obchodzi imieniny. Twierdzi że ma sie spotkac z kumplami. Mnie nie zabiera bo twierdzi, że w męskim gronie... To juz nie jest pierwszy raz kiedy mnie nie zabiera. Zrobić awanturę?

Gość gość
rob co chcesz...

Gość gość
W jakim sensie woli facetow? I zawsze ich woli? Dziwne..

Gość gość
potrzebuje 'oddechu' i cała filozofia nie rób z nigo niewolnika,musi mieć coś 'swojego' co nie oznacza ,że od razu zdradza czy coś w tym stylu? ty go wszędzie za soba ciągniesz?

Gość gość
Nie on ze mną też nie chodzi. Nigdy nie wychodzi razem "do ludzi" Wkurza mnie to powoli

Gość gość
wstydzi się Ciebie?

Gość gość
Czy sie wstydzi? Uważam że nie ma powodu. Ale oczywiście nie omieszkalam zapytać. I odpowiedzial, że absolutnie niee.

Gość gość
wychodzi tylko w męskim towarzystwie czy mieszanym?

Gość gość
prawdopodobnie w męskim. jego kumple nie mają stałych partnerek. Ale to że ktoś nie ma pary nie oznacza że nie możemys ie spotkac..

Gość gość
to nie pytasz czy były jakieś kobiety?

Gość gość
Nie pytam, bo po co? Myślisz że powiedziałby prawdę? Wątpie. Czy zawsze muszę ustępować, kiedy on mowi że idzie gdzieś tam i nawet nie zaproponuje tego żebyśmy poszli razem do kogoś? Mam dosyć tego

Gość gość
moj wychodzi z kumplami, ale to wiem, że idzie np. na mecz. I ja wprost pytam czy będą lub czy były jakieś kobiety (zwykle tylko jeden z kumpli bierze swoją, bo jest zaborcza).

Gość gość
dla nich to nie jest mecz Spotykają się najpier w domu a potem jadą taxi do klubu i tak się wożą. dodam że on także nie chodzi ze mną na imprezy. ja jesli już pojdę to z koleżankami a on chce wiedziec gdzie.

Gość gość
my mamy taki układ, że nie chodzimy osobno do klubów. Nigdy nie byłaś zazdrosna? I dlaczego Ty mu się spowiadasz gdzie wychodzisz skoro on tego nie robi? PS. Nie korci Cię, żeby go kiedyś sprawdzić?

Gość gość
ale o co chcesz mu robić awanturę? A co? Na siłę chcesz mu zrobić wspaniałą kolację imienionową "żeby był szczęśliwy"? Widać uszczęśliwi go wieczór z kumplami. Daj spokój... Kolejna baba, która nie pozwala facetowi na męskie wieczory... No daj spokój. Spotkaj się z koleżankami i tyle.

Gość gość
Problem wlasnie w tym ze za duzo pozwalalam. przyzwyczaił sie Ja go ani nie sprawdzam, ani nie kontroluje, nie robie problemu z tego że wychodzi z kolegami. Ale stwierdziłam że naprawdę wazniejsi sa oni i praca. Ze mną byl tylko jeden raz na imprezie, byliśmy sami. A on z nimi chyba z setkę razy. Czy to jest w porządku? chyba nie. O to chce własnie zrobic awanture. Jestem po prostu zła i cchiałam żeby ktoś mnie wysłuchał.

Gość gość
a może masz kontakt z dziewczynami tych kolegów? Jeśli nie, to łatwo je znaleźć na fb. Napisz i zapytaj czy chodzą razem na imprezy, bo nie wiesz czy coś ciekawego Cię omija