Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

suka nie da pies nie weźmie

Polecane posty

Gość gość
Na cudzym nieszczęściu szczęścia się nie zbuduje, myślałam że kazda nawet średnio ogarnieta osoba dorosła to wie :)

Gość gość
Załóż temat o sadzaniu dziecka na nocnik i opowiem ci jak to się robi nie ma sprawy. Temat może nie jest na swoim miejscu alle trudno , jest cieawy i życzę mu żeby się rozwijał.

Gość gość
niestety ale jak w grę wchodzą emocje to nawet średnio ogarnięci po prostu się gubią.

Gość gość
nie znoszę kiedy wlaśnie kobiety stosują ten zwrot, błaaagam suka nie da, pies nie weźmie, ogarnijcie się jak kobieta może tak mówić o innej kobiecie?! Przecież to męzczyźni was zdradzają, mamią i was i kochanki tylko wygodniej jest obarczać cała odpowiedzialnością tą drugą, a ta druga często zna taką prawdę jaka jej został przedstawiona, albo nie ma zasad moralnych wie o żonie ale ma to w d***e i wiecie co może to mieć w d***e ponieważ, wam nie ślubowała wierności nie musi być lojalna, nie pyta o dom i rodzine bo ma ochote na sex i tyle ale to mężowie decydując się na ten krok rozbijają rodzinę, winny jest ten kto idzie na lewo i tyle. I dla jasności nie jestem kochanką jestem żoną i oby mnie taka sytuacja nigdy nie dotknęła a jeśli nawet, to żeby mi rozumu nie odebrało i obym nie starała się tłumaczyc jego skoku w bok tą suką co dała, tylko wyborem męża, jak zdecydował tak ma.

Gość gość
Dokładnie to wybór mężczyzny i to jego wina, zawsze będą kobiety atrakcyjniesze ładniejsze, nie można tłumaczyć zdrady.

Gość gość
święte słowa. kobiety kierują się emocjami, omami taki jakąś naiwną i co? i to ona jest suką? ale dlaczego? męża po głowie może należy pogłaskać za zdradę? a kysz! A KYSZ!!! z takimi ciulami bez zasad.

Gość gość
te które są kochankami to suki nestety nie maja prawa być kobietami, prawdziwa kobieta szanuje siebie, swojego męża i dzieci, szanuje najbliższych i również inne kobiety, suki niestety maja wszystkich w d***e i lićzą tylko na własną satysfakcję emocjonalą i fizyczna kosztem innych, często w skali lat oglądając się za siebie facet żałuje że uległ urokowi suki, jednak często jest za pózno suczysko rozwaliło rodzine i pozbawiło dzieci ochrony jaka jest ojciec rodziny

Gość gość
macie przykład typowej suki na poprzedniej stronie która uwiodła faceta, wykorzystała a potem okazał się dla niej kotletem zbyt nudnym, jednak jestem przekonana że żona kovchała tego kotleta takim jaki był skoro zdecydowła się z nim żyć i urodzić dzieci, na horyzoncie pojawiła się suka namieszała, rozwaliła i poszła sobie, żonki może czasem trzeba samemu pomyślec za tego kotlecika bo oni tacy bezbronni same widzicie jakie potrafia być SUKI

Gość gość
standard kobiety obrzucaja sie błotem a główny winowajca korzysta i jest bezkarny,paranoja

Gość gość
czyli facet (tak dla tych mniej kumatych wyjasniam :P)

Gość gość
Gardze takimi kobietami jak i facetami którzy zdradzają.

Gość gość
uwielbiam to podejście, ten biedny bezwolny misiaczek został siłą ogłuszony i wyrwany od tej rodziny i dzieci. On wcale nie chciał ale ta wredna kochanka wzięła uderzyła go w tył głowy i siłą zaciągnęła do łóżka.

Gość gość
Nie do końca tak jest, pies nie chce, pies nie weźmie.

Gość gość
A ja myślę, że mąż(pies) zadowolony z atrakcji w łóżku bedzie wierny jak pies. I takiej żony (suki) nie odda nikomu. Taki facet nie pomyśli o zdradzie po upojnej nocy. A kobiety, kobiety czemu mają być bez winy. Przecież one też mają potrzeby, i jeśli facet nie dba to i mężatka zdradzi swojego mężą. Tak więc czy to pies czy suka, nie zadowoleni predzej czy póżniej zdradzą. I tyle.