Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PorcelanowaLalaaaaa

Jestem przeciętna

Polecane posty

Gość PorcelanowaLalaaaaa

Figurę mam średnią, ani za gruba ani za chuda, piersi małe (B70), uda masywne, biodra szerokie, wcięta talia, gdyby nie piersi to mogłabym napisać, że jestem klepsydrą. Nie wiem w jaki sposób podkreślić swoją urodę makijażem, jestem raczej przeciętna, niewyraźna :( Zazdroszczę dziewczyna które są piękne, ja raczej nigdy taka nie będę :(

Gość gość
kazdy jest przecietny ale kazdy ma swoje talenty... twoje zdanie o sobie opiera sie na tym co widzisz w lustrze? :D

Gość PorcelanowaLalaaaaa
Tak.

Gość gość
ze znawstwem i precyzja Falata nakladam na twarz tone tapety i serwujac usmiech rekina wyjety wprost z encyklopedii PWN ide na lowy szukajac kogos kto da sie nabrac na wizerunek.. wszak nie od dzis wiadomo, ze ladnym jest lepiej a zanim sie biedak zorientuje w jakie wdepnal gowno bedzie juz przywiazany za noge do kaloryfera :classic_cool:

Gość PorcelanowaLalaaaaa
:(

Gość gość
obudz sie idiotko :D kompleksy to twoje drugie imie?

Gość gość
masz faceta?

Gość PorcelanowaLalaaaaa
Nie jestem idiotką :P

Gość PorcelanowaLalaaaaa
Gość 10.39 Aktualnie nie.

Gość brzydka_anka
ile masz lat? lepiej być przeciętną niż brzydką

Gość gość
ja jestem piekna i myslisz ze to tak fajnie? niby wiele ulatwia a jesli jest sie dodatkowo inteligentnym i pewnym siebie to juz w ogole mozna miec bajke w zyciu, ale wiele rzeczy to tez utrudnia. Nikt mi nie wierzy na jakich studiach jestem, nikt mi nie wierzy ze pomagam zwierzetom... i ten obrzydliwy wzrok facetow na ulicy :o ciagle zaczepki itd wolalabym byc przecietna

Gość PorcelanowaLalaaaaa
17. Niby tak, ale i tak jest to dobijające, jest tyle pięknych dziewczyn przy których wyglądam jak brzydkie kaczątko, z którymi nawet nie mam szans :(

Gość gość
A może tak pomyśl o swojej osobowości? Nawet jeśli jesteś przeciętna na zewnątrz, to wewnątrz możesz być oryginalna i ciekawa. Myślisz, że tylko wygląd się liczy? Może dla dyskotekowego towarzystwa tak, ale na takim ci chyba nie zależy?

Gość PorcelanowaLalaaaaa
Gość 10.48 Rzeczywiście straszne, naucz się olewać takie rzeczy i wyluzuj. A to, że ludzie tak Cię odbierają to na pewno kwestia wyglądu.

Gość PorcelanowaLalaaaaa
Ale ja nawet nie umiem podkreślić swojej urody :(

Gość gość
a ja jestem brzydki i nawet przecietna dziewczyna by mnie nie chciala:(

Gość PorcelanowaLalaaaaa
Gość 10.58 Nie może być aż tak źle;)

Gość gość
ile ja bym dała żeby być przeciętną; ja jestem paskudna bez szans na normalne życie

Gość gość
uwierz mi, moze byc i niestety jest...:(

Gość Martulkaa
PorcelanowaLalaaaaa - zadbaj o to co masz! :) jak masz łądne oczy to je podkreślaj jak masz ładne włosy to jeszcze mocniej o nie zadbaj, ogólnie wszystko co chociaż troche Ci się podoba podkreślaj jak się da, resztę ogarnij żeby po prostu była zadbana. Masz figurę klepsydry gdyby nie piersi? Wiesz co stanik push up Ci na pewno pomoże do tego bluzki z falbankami na biuście go powiększają :) noś do takich bluzeczek spódnicę ołówkową i bandażową i już pięknie wyrównasz proporcję :) szpileczki wydłużą nogi i genialnie :)

Gość PorcelanowaLalaaaaa
Nie założę stanika push up bo według mnie to oszustwo, bandażowa spódnica fajny pomysł. :) Tylko jak zrobić jakiś ciekawy makijaż?

Gość PorcelanowaLalaaaaa
Gość 11.09 A co w Tobie takiego "brzydkiego"?

Gość gość
paskuda gęba... co z tego, że sylwetka ok, jesli na widok mojej facjaty ludzie ragują śmiechem lub odwracają głowę z obrzydzeniem/politowaniem...

Gość PorcelanowaLalaaaaa
Ale co w niej takiego złego? Opisz się, może coś poradzimy :)

Gość gość
jesli potrafisz przeprowadzic operacje plastyczna w domowych warunkach...

Gość PorcelanowaLalaaaaa
Ale co w niej złego? Jakaś deformacja, krzywy nos, trądzik?

Gość gość
duzy nos, podgardle jak u 120kh chłopa, chociaz waze 80kg.. poza tym ogolnie jestem szpetny...

Gość brzydka_anka
ja też mam brzydką twarz porażka... ciesz się że jesteś przeciętna mogło być gorzej

No wlasnie. Ciekawe co bys zrobila jakbys byla naprawde brzydka. Wcale nie masz tak zle wiec uszy do gory :)

Gość PorcelanowaLalaaaaa
Odwróć uwagę od nosa jakąś ciekawą fryzurą, o twarz po prostu dbaj, nawilżaj, peelinguj, a co do podgardla może masz problemy hormonalne? Przebadaj się, idź do lekarza. Zadbaj o ubiór, zawsze schludny, mi się podoba styl na zasadzie łączenia kontrastów, fajnie to wygląda u mężczyzn. Znajdź u siebie chociaż jedną zaletę, choćby zęby, na pewno lśniące, zdrowe, białe, odwrócą uwagę :) Dobre perfumy. I pamiętaj o mowie ciała bo ona dużo mówi, nie garb się, nie patrz w ziemię, patrz ludziom prosto w oczy, dużo uśmiechaj się, na takie zaczepki reaguj z dystansem.