Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc123456789

moja mama a chlopak

Polecane posty

Gość gosc123456789

witam. Od ponad roku spotykalam sie z kolega, przyjaznilismy sie, pomagalismy sobie, kiedys moja mama dowiedziala sie ze z nim wyszlam zaczela na mnie krzyczec ze ''gdzie ty sie szwedasz z jakimis chlopaczyskami?! Kreci Ci sie juz?! masz zakaz wychodzenia z domu!'' mimo to, nadal sie spotykalismy. Od kilku tygodni jestesmy razem, kilka dni temu bylam u niego w domu i zadzwonila mama z pytaniem ''gdzie Ty jestes?'' no wiec mowie jej ze u niego a ona do mnie ''Chyba Cie p********ilo! myslalam ze Ty jestes madrzejsza! w tej chwili do domu! jak Ty mozesz tak u kogos siedziec?! od kiedy to dziewczyny chodza do chlopakow do domu?! nie dyskutuj ze mna! masz zakaz gdziekolwiek wychodzic''... on slyszal co ona mowila, pocieszal mnie, ze wszytsko sie ulozy, ze sie przyzwyczai i takie rozne. kocham Go, calkiem powaznie myslimy o tym zwiazku, jest on moim pierwszym chlopakiem, bo nie mam zwyczaju miec zwiazku na miesiac czy dwa... nie chce zeby ona to zepsula i jest mi przed nim strasznie glupio tym bardziej ze jego rodzice mnie lubia, rozmawiaja ze mna, smieja sie, a ona wrecz przeciwnie... nie umiem z nia rozmawiac za bardzo bo nie mam z nia az tak dobrego kontaktu.. prosze powiedzcie mi co mam robic, nie mam juz do niej sily ;( chce zeby go zaakceptowala. dodam ze on ma 18 lat ja juz prawie 17. bardzo prosze o rady

Gość gość
Serio nie wiem co poradzić bo już nie pamiętam jak to jest być pod kontrolą rodziców... mi kiedyś rodzice zniszczyli własnie jeden taki związek a Twoja matka wydaje się być taką samą histeryczką jak moja była wtedy. Ogólnie rzecz umując to skoro masz 16 lat to chyba czas na pierwsze "miłostki". Myślę, że od tego powinnaś zacząć rozmowę z mamą. Nikt tutaj nie uprawia dzikiego sexu bez zabezpieczenia, powiedz że na razie po prostu spotykacie się i na pewno nie myślicie o sexie, tylko chcecie się poznać, pospędzać razem czas. Powiedz wprost, że liczysz na jej akceptację.

Gość gosc123456789
ogolnie zastanawiam sie czy powodem jej niezadowolenia moze byc fakt ze moja siostra zaszla w miare szybko w ciaze, z bardzo nie odpowiednim chlopakiem ktory jest teraz w wiezieniu. nie sa juz razem, ale moze moja mama nie chce zebym zrobila tak samo

Gość gość
matka sie boi zeby nie bylo wpadki....

Gość gość
No normalne że matka się boi żebyście sobie dziecka nie zmalowali jak sami jeszcze jesteście dzieci. Tak, tak, dzieci. Możesz się obrazić, ale zrozumiesz to jak będziesz starsza. Teraz się dziwisz i boczysz na Mamę ale tak to jest, że jak dziewczyna zaczyna spędzać więcej czasu z chłopakiem, to lądują w końcu w łóżku, a gadanie że my seksu nie jeszcze bla bla bla, to można o kant d**y rozbić. Mama to wie i dlatego chce Cię przed tym uchronić. Może nie robi tego dyplomatycznie, tylko okazuje nerwy i krzyczy, bo się boi, że będziesz w ciąży. Tym bardziej że siostra już taki numer odwaliła. O ile o niej to był Twój post.

Gość gość
badz z chlopakiem przeciez mama nie bedzie ci wybierac faceta.ja pamietam w twoim wieku mialam chlopaka i bylismy ze soba3 lata poznie zerwalam z nim ,jak zaczelam ezdzic na imprezy ze znajomymi to matka mi zabraniala a mialam20lat stawialam na swoim wiec jak ci zalezy to tez postaw na swoim

Gość gosc123456789
moj post. ale ja naprawde nie mam zamiaru uprawiac seksu co najmniej przez kolejny rok/dwa. gdybym chciala to robic to juz bylo tyle okazji... po prostu mam swoje zasady ktore moj chlopak zna i szanuje

Gość gość
Nie wiem czy to dobry pomysł żeby zaraz się stawiać. Nie zgodzę się też ze stwierdzeniem, że zaraz się ląduje w łóżku. Jak się ma zasady, to się nie ląduje. Sorka, ja spotykałam się z chłopcami jak chodziłam do liceum i jakoś w łóżku z żadnym nie wylądowałam, pierwszy raz przeżyłam świadomie, bez nacisków w wieku lat 19, czyli można. Jak napisałam wyżej, trzeba powiedzieć matce wprost, że oczekujesz jej wsparcia i akceptacji i rozumiesz jej obawy, ale prosisz o zaufanie i tyle.

Gość gosc123456789
dziekuje, chociaz ktos tu rozumie ze nie najwazniejszy jest seks :*

Gość gość
"kocham Go, calkiem powaznie myslimy o tym zwiazku, jest on moim pierwszym chlopakiem, bo nie mam zwyczaju miec zwiazku na miesiac czy dwa.." przeczysz sobie dziecko, Twój pierwszy chłopak, a Ty nie masz w zwyczaju mieć związku na miesiąc czy dwa, jakim zwyczaju jak chłopaka nie miałaś? :D

Gość gosc123456789
chodzilo o to ze nie mialam nigdy chlopaka bo wlasnie Ci ktorzy sie pojawiali byli takimi ktorzy zmieniali dziewczyny jak rekawiczki, wiedzialam ze nic powaznego z tego nie bedzie wiec nawet w to nie wchodzilam

Gość gość
to jest zauroczenie po 3 latach przejdzie

Gość gosc123456789
skąd Ty mozesz to wiedziec?

Gość gość
daj foto pochwy :-)

Gość gosc123456789
lece w podskokach zeby zrobic...