Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość renatka23latka

Jak to jest z żonatym

Polecane posty

Gość renatka23latka

Od kilku miesięcy pracuje z żonatym facetem, jest ode mnie kilka lat starszy. Od pewnego czasu rzuca w moją stronę aluzje o podtekście seksualnym. Doskonale się dogadujemy i muszę przyznać, że mam na niego od jakiegoś czasu ogromną chcicę. Jestem wolna i atrakcyjna, wiem że mogłabym zaciągnąć do łóżka wolnego przystojniaka, ale to na niego właśnie mam ochotę i jestem pewna, że on też by tego chciał, bo to już więcej niż flirt. Nie mam skrupułów z uwagi na to, że jest żonaty, bo ja nie chcę za niego wychodzić, wiązać, ani odbijać, pasowałby mi taki niezobowiązujący układ i jakieś luźne spotkania od czasu do czasu. W końcu on powinien bronić swojego małżeństwa, jest facetem, a tak poza tym nie lubię tej jego żony i to dodatkowy atut, żeby przespać się z jej mężem. Wiem, że on się nie wyda z naszym romansem, a ja też nie zamierzam się nikomu chwalić. W sumie myślałam nad tym kilka tygodni i już postanowiłam, że to zrobimy. I nie piszcie, że jak ja bym się czuła w roli jego żony, że jestem szmatą i w ogóle, bo nie interesuje mnie opinia tego typu, nie będę mieć wyrzutów, taka już jestem i dodatkowo od jakiegoś czasu jestem bardzo niewyżyta. Zastanawia mnie tylko, czy idąc do łóżka z żonatym powinnam zwrócić uwagę na coś szczególnego? Nigdy nie byłam z tak "doświadczonym" facetem, miałam zaledwie 2 kochanków i oni byli beznadziejni w te klocki (tak myślę). On wydaje się wiedzieć bardzo dużo o tych sprawach i chciałabym wypaść przed nim jak najlepiej, jakaś seksowna bielizna i trochę perwersji. Co zrobić, żeby go zaskoczyć, żeby być lepszą od tej jego żony? Ona podobno nie daje mu pełnej satysfakcji i jak mówi "jest jak kłoda, choć można ją namówić na różne takie". Jak zaskoczyć takiego faceta?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować