Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dregerr

Co sie dzieje z kobietami

Polecane posty

Gość dregerr

Jestem facetem, na powodzenie nie narzekam, ale wśród tych wszystkich chętnych pań większość to łatwe i lecące na kasę laski. A mnie takie kobiety nie interesują! wiem, że nie jeden by to wykorzystywał, ale ja nie mam w zwyczaju zwracać na takie uwagę. Moja sytuacja finansowa, charakter, wygląd pozwalają na wybór tych wartościowych. Nie chce zabrzmieć nieskromnie , po prostu laski weźcie się szanujcie bo opinię macie kiepską, którą same sobie wyrabiacie.

Gość ciekaweee
tak tak..... ciekawe tylko w takim razie dlaczego tylko takie kobiety przyciągasz.....:)

Gość gość
mam bmk'e i kajdan na szyi, moze dlatego?

Gość a gdybym byl mlotkowym
to szanuj kobiete mlotku, nawet wtedy jak ci mowi rzeczy ktorych nie masz zamiaru sluchac bo to godzi w twoje ego

Gość dregerr
nie moja wina, że dzisiejsze kobiety lecą na kasę czy dobry wygląd. czy ja gdzieś napisałem, że je źle traktuje czy coś? nie! nie szanuje fakt i nigdy na taką nie zwrócę uwagi, ale ich nie obrażam tylko kulturalnie mówię, że nie jestem zainteresowany znajomością.

Gość dregerr
a co sobie o takich pomyślę to już inna sprawa.

Gość gość
A w jakim towarzystwie sie obracasz? Trudno mi uwierzyc ze wszystkie takie sa

Gość protest post
nie zgadzam się, ja spotkałem dwie kobiety, które nie lecą na kasę!

Gość gość
wiec czemu cie to tak irytuje?:) mówisz nie i przechodzisz nad tym do porzadku dziennego ;) ja znam mase facetów którzy wybiora cycatą słodką idiotkę imponujac takiej portfelem bo z taką zawsze jest łatwiej:P

Gość gość
A wy lecicie na cycki

Gość gość
a faceci to moze na wyglad nie lecą? Nie badz hipokryta, prosze cie. Sam wybrałbyś laske z ladna buzia zamiast kaszalota...

Gość gość
nie napisałem, że tylko takie przyciągam. napisałem, że takich jest więcej. wiem, że wielu to wykorzystuje, ale nie wszyscy są jednak pozbawieni moralności i rozsądku.

Gość dregerr
wysłałem wiadomość z gościa, sorry. temat nie dotyczy czy wybralbym brzydka czy ładna, ale już odpowiem. wygląd ma znaczenie, owszem, ale jeśli laska jest łatwa, próżna to jej wygląd nie pomoże.

A ci znow z tymi swoimi teoriami. Golod*pce......kupic bym was mogla dziady....a ci dalej jak to laski leca na ich domniemana kase.......hahahhaha

Gość karkaa
autorze, jestem kobietą i uważam tak samo jak Ty. Same dziewczyny wystawiają piersi na widok dla każdego, a potem oburzone są,że faceci patrzą na wygląd...kiedyś mężczyźnie imponowała delikatność i WIEDZA kobiety, wtedy była damą. A dziś? Skoro ja nie uznaję szmacenia się, próżności i głupoty świata, jestem już inna i wystawiona na pośmiewisko.

Gość dregerr
dlaczego mnie to irytuje? bo sam tego nie praktykuje, żal mi tych lasek, nie chcę złapać jakiejś choroby, nie jestem r****czem ani desperatem.

Gość dregerr
karkaa , jako facet nie mam nic do tego , że kobiety pokazują swoje atuty oczywiście o ile jest to zachowane w granicy smaku.

W życiu spotyka się masę osób które nam nie odpowiadają z tysiąca różnych powodów, więc po co się przejmujesz? To tak jakby kobieta miała założyć temat narzekając, że jest ładna w związku z czym przyciąga niewychowanych debili. Jasne, zawsze jacyś będą, ale jak tylko takich ma się w towarzystwie to czas się zastanowić nad sobą samym.

Gość dregerr
bogaty bóg wie jak nie jestem, ale stać mnie na godne życie czy dobry samochód .

Gość dregerr
nie mam takich w towarzystwie. temat założony bo to powszechnie zjawisko . kobiety powinny się szanować, oczywiście faceci również, z tym , że " jeśli suka nie da to pies nie weźmie"

Gość gość
Ile masz lat? Jak wyrywasz laski na dyskotekach to co sie dziwisz, to najwieksze k********y. Znajdz jakas po studiach, co sama ma kase

Nikt nic nie powinien, każdy zachowuje się tak jak mu pasuje. Jedyne co "nie powinno" to innych interesować co Ci ludzie robią.

Gość dregerr
lubię wyjść do klubu czy baru ze znajomymi i nie zrezygnuję z tego, a idę tam aby się odstresować, dobrze bawić, nie mam na celu poznania tam kobiety życia czy panienki na jedną noc. kobiety nie szukam bo uważam, że poznam ją w najmniej oczekiwanym momencie.

Gość dregerr
to ludzie kształtują i tworzą ten świat, więc jak jeden z drugim zastanowiłby się czasem nad swoim zachowaniem to świat wyglądałby inaczej. więc pewne sprawe należy lub nie należy robić. myslisz, że nie powinno mnie obchodzić jeśli ktoś wyrządza komuś krzywdę? albo g****i dzieci? no tak nic mi do tego! nie powinienem wtykac nos w nie swoje sprawy. a sprawa szanowania się ludzi jest również ważna

Gość gość
Ja nie lece na kase, nic mnie tak nie denwrwuje jak facet ktory chce mnie kupic, ktory obnosi sie ze swoimi pieniedzmi, ktory sie przesadnie stroi i korzysta z zycia. Im ma mniej tym lepiej, wtedy czuje sie bezpiecznie i wiem ze ro co mi daje, milosc i troske, pochodzi prosto z serca

"Wtykać nos" należy tylko wtedy kiedy zachowanie osoby A krzywdzi osobę B, to jak ktoś się prowadzi ma wpływ tylko na samego zainteresowanego. Poza tym "szacunek do samego siebie" to śliskie pojęcie - w dużej mierze zależy od podejścia danej osoby do samego siebie. Więc nikt inny nie może oceniać czy ta osoba się szanuje.

Gość dregerr
te które się źle prowadzą niszczą często związki, są współodpowiedzialne za rozpad rodziny. wiec nie do końca ich działania są tylko ich sprawą

Gość dregerr
gość z 14:31 i takich kobiet powinno być więcej!