Gość kobietka19 Napisano Wrzesień 19, 2013 Witam Was kobietki ! Mam taki mały problem, który dotyczy koszul. Mianowicie kiedyś kupiłam biała koszule z h&m, gdy wyprałam w ręku w niektórych miejscach wyszły małe czarne kropki, których nie mogę doprać nie wiem skąd się one wzięły, pomyślałam, że może niedokładnie wyprałam, ale prałam ją z 10 razy i ciągle one są... Dziś tak samo wyprałam ręcznie koszule dżinsową z h&m i również pojawiły się takie czarne kropeczki w niektórych miejsach. Tarłam je i tarłam i nie chcą one zejść... Macie pomysł od czego one są i jak się ich pozbyć? Bardzo lubię te koszule i nie chciałabym ich odłożyć w kąt... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewa7283 0 Napisano 18 Grudzień Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu internetowego z elegancką odzieża dla kobiet oraz mężczyzn, to polecam Wam sprawdzić stronę https://www.willsoor.pl/kobieta/ubrania/garnitury/kolor-zolty , gdzie znajdziecie ofertę sklepu WILLSOOR. Wszystkie informacje o ich ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach