Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozregulowanie po midianie czy ciaża

Polecane posty

Gość gość

Mam problem, który nie daje mi spokoju... Otóż: spałam ze swoim obecnym chłopakiem po pijaku, ani on, ani ja nie pamiętaliśmy czy założył gumkę. Pierwszy raz w życiu zdarzyła mi się tak nieodpowiedzialna sytuacja... Wracając do tematu: po kilku dniach z pochwy wypadła mi prezerwatywa! Byłam tydzień, czy dwa przed okresem. Okres dostałam normalnie. Z tym że w pierwszy dzień okresu wzięłam tabletki antykoncepcyjne midiana. Po 3 tygodniach brania i braku niepożądanych objawów dostałam skąpy okres. Po 7 dniowej przerwie wzięłam drugie opakowanie tabletek.

Gość gość
W trzecim tygodniu opakowania po stosunku miałam brązowe plamienia. W poniedziałek (pierwszy dzień 7 dniowej przerwy) kochałam się z chłopakiem. Z tym, że gdy we mnie wszedł nagle poczuł ból, okazało się, że krwawi z penisa. Tylko, że ze mnie zaczęła wypływać taka ilość krwi i skrzepów, że zaczęłam w to wątpić czy to jego krew. Po 20 minutach przestało ze mnie lecieć. Do dzisiaj mam brązowe plamienie od tego poniedziałku. Dzisiaj jest czwartek, czwarty dzień mojej 7 dniowej przerwy i okresu jeszcze nie ma... Skąd takie anomalia? Dodam, że do ginekologa jestem umówiona dopiero na poniedziałek, a umieram ze stresu... Błagam o normalne odpowiedzi...

Gość gość
Jaka anomalia? Nie wiem gdzie Ty tu widzisz anomalię? A tak swoją drogą to nie wiem jak można się tak schlać, żeby nie być świadomym co się robi. :o Patologia!!!

Gość gość
szkoda, że ten portal nie jest blokowany dla debili, którzy nie mają nic do powiedzenia oprócz "patologia!" :) pozdrawiam

Gość gość
Jedynym debilem jesteś tutaj ty. 🖐️

Gość gość
łał, tyle czasu myśleć nad taką ripostą, no no :) gratuluje inteligencji