Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamiillos

Dlaczego piękne kobiety wybierają brzydkich mężczyzn

Polecane posty

Gość gość
Najgorsi to tacy co większość czasu spędzają na silowni - pustaki a konkretnych pieniedzy zarobić nie potrafią zeby zapewnić kobiecie odpowiedni status mater.tylko ich rzezba najważniejsza. Ale każdy ma inne priorytety.

Gość gość
pasożyty co myślą o sobie grając w gierki, zamiast harować dla kobiet!!!

Gość gość
Autor jest w moim typie. A dlaczego? Mnie pociągają właśnie pewni siebie mężczyźni. Zdecydowani, tacy są dla mnie męscy. A to ze uprawia sport to już w ogóle bajka bo ja sama też nie jestem kanapowcem ;) Takich jak Ty autorze ze świecą szukać, tą dziewczyna. .delikatna, kobieca nie będzie Tobą zainteresowana. Ona woli chłopca którego będzie owijać wokół paluszka, kiedy zagra on zatanczy. Znam podobne. :)

Gość gość
Wybierają zaradnych a nie pięknisiów -pustych leserów -z takimi będą bide klepać i jeszcze ryj będzie darł o byle co,poszarpie,uderzy ,zwyzywa bo uważa sie za nie wiadomo co a tak naprawde to chodzące nic.

Gość gość
hehe kobiety... wszystko krzyczy że wybieracie woła zaprzęgowego, który wam zapewni wygodne leżakowanie :P

Gość gość
Ja wzięłam brzydala bo jestem leniwa, a on tak sie cieszy ze mnie ma, ze mnie utrzymuje i nawet boi się sprzeciwić, bo wie, ze lepszej i w ogóle innej nie znajdzie

Gość gość
nie zauważyłam zjawiska z tytułu wątku, wręcz przeciwnie ;)

Gość gość
Kobiece preferencje wzgledem partnera sa raczej skomplikowane. Żądzą się wprawdzie pewnymi prawami ale...NIE WIDAC TEGO NA PIERWSZY RZuT OKA. Fakt, ze ty postrzegasz "konkurenta" jako mało ciekawego, "gorszego" od Ciebie i (niezasadnie) sądzisz,że jest to prawda obiektywna to jeszcze nie znaczy ze masz rację. Chłopak dziewczyny ktora jestes zainteresowany moze posiadac cechy ktore ona preferuje (np długie wlosy?, luzacki styl bycia?, okulary? pozorna brzydota w ktorej mozna odnalezc cos intrygujacego) a ty te ktore jej sie zle kojarza (sportowa sylwetka, nadmierna pewnosc siebie, buzia jak z zurnala) tak tak te cechy moga sie komus zle kojarzyc (chociazby z eks albo, jak w moim przypadku,z pieknisiowatym, wyrzeźbionym bratem ktory jest uroczy tylko powierzchownie a w głębi duszy to straszny palant)

Gość gośćASADDDAS
bo penisa maja ladnego !!!!

Gość gość
Chcę normalnego mężczyznę, który będzie mnie szanowal mimo, że przytyje w ciąży

Gość gość
13:40,faceci od tego sa :od zarabiania kasy i do spełniania zachcianek seksualnych i materialnych . Jesli facet nie spełnia tych wymogów to nie jest mi potrzebny.Sama potrafię kasę zarobić,ugotuje,posprzątam,wyprasuję,do napraw sprzętu w domu wezwę fachowca ,do lóżka tez się dochodzący znajdzie. Wiec reasumując albo spełnia moje wymogi i jestesmy razem albo niech szuka sobie frajerki.

Gość gość
Też to widzę. Znajome traktują mnie jak kumpla a chodzą i wychodzą za mąż za jakiś wieprzy z nalanymi ryjami lub poprostu brzydkimi z gęby. W zasadzie jedyne co u nich jest ok to wzrost w okolicach 185, tyle mam wiec łatwo porównać. Taki poniżej 180 to rzadkość.