Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karkata

Do ciekawych mezczyzn

Polecane posty

Zanim Dowiedziałem się o Termach R uczęszczałem do Aqua Parku Nemo w Dąbrowie Górniczej. Przypadkiem dowiedziałem się z Reklamy jadąc autobusem do Katowic. I tak poszukałem na necie Term R i jestem.

W rzeczywistości wygląda tam lepiej. No i jest jeszcze jedna nowa sauna Sauna Wenus Solno-kamienna.

Na 25 mam wynajęty Apartament Bo nie za bardzo chce mi się wracać Nocą Taryfą. Będąc w Apartamencie pobyt w Termach mam gratis. Co prawda 300zł taki Apartament ale Noc Urodzinowa to 100zł plus 1500 taxi Tak więc niewielka różnica.

No to zaszalejesz,fajnie,zawsze to jakaś odskocznia od codzienności.Mi niestety moja sauna musi wystarczyć he,he:)

No może trochę podobieństwa jest ale niewiele. Gdybyś miała jak się dostać to Czeladzi to zapraszam 25 Sypialnia Apartamentu będzie do twojej dyspozycji. Mnie wystarczy Kanapa w pokoju.

Tak jak pisałem gwarantuje nietykalność. A 3 Urodziny Term R będzie huczne. Będzie Tort prosiak różne sałatki kawa inne poczęstunki oraz lampka szampana jak co roku. Oraz niezapomniane Seanse. Tak więc jest się nad czym zastanowić.

Każdy człowiek ma swój gust. Lecz nie chodzi tu o gust czy aby kogoś poderwać na taką imprezę. Lecz o wspólny wypoczynek i Relax

Po drugie takim zaproszeniem chciałbym ci zapewnić że że można coś dla kogoś zrobić bezinteresownie.

Wiesz może najzwyczajniej znaliśmy się w poprzednim wcieleniu. Po drugie nie wdziękiem zdobywa się zaufanie lecz osobowością i charakterem.

Możliwe,że Cię już widziałam:D Nie powiem,dzisiaj jakoś myślałam o Tobie,nawet rower nie pomógł he,he:)

szczerze powiedziawszy ja też myślałem trochę o tobie. Jak np wygląda osoba po drugiej stronie ekranu. Mówiąc więcej nawet mi się śniłaś że byliśmy razem nad wycieczce nad jeziorem. Miałaś ciemne kręcone włosy lekko za ramiona. I zielone oczy.