Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karkata

Do ciekawych mezczyzn

Polecane posty

Jarecki,muszę Cię zostawić:(Siostrzenice właśnie przyjechały,ale będę do Ciebie zaglądać z doskoku:D

ok to miłego dnia. Ja też co jakiś czas będę tu zaglądał. Jesteś naprawdę bardzo wartościową kobietą. I tak trzymaj.

No jesteś fajnie bo już mialem uciekać. gdzieś wyjść. yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Szukam cię cierpliwie dzień po dniu. Staram się podążyć twoim śladem. Szukam cię i sam nie wiem już. I sam już nie wiem kiedy cię odnajdę. Czy coś ci przypomina ten tekst??

czyli co ??? Bo jestem ciekaw z czym ci się to kojarzy a raczej z jakim filmem?? Na chwilę przed odlotem Wśród ptasich stad W zawiłym horoskopie Na tysiąc lat W otwartym nagle oknie W cieniu za firanką Wśród ludzi na przystanku W słońcu i we mgle -

Wśród siedmiu dni tygodnia Jednakich tak W tańczących deszczu kroplach Zawodu łzach Po lustra obu stronach W nowych wciąż marzeniach Gdzie jestem, gdzie mnie nie ma Już nie bardzo wiem Znam tą piosenkę na pamięć.

Wacław Kowalski,to dopiero był aktor,On nie musiał niczego grać był taki naturalny,bardzo żałuję,że Go już nie ma:(

A pazmiętasz ten fragment filmu z tym tekstem??\\ Co się tak wiercisz jakby ci się kłos w gacie zaplątał. A co nie słyszysz. Co bym nie miał słyszeć. Beczą. Ty to ja teraz wiem czemu te górale tak daleko owce w góry wypędzają. Jak by wszystkie takie były we wsi to oka by nie można zmrużyć.

no mało już zostało tych dobrych aktorów z tamtych lat. Wacław Kowalski miał wiele ról ale mnie utkwił w Samych Swoich czy w Chłopach

Oj pamiętam pamiętam. Oj Córciu córciu Już ty córciu długo panienką nie zostaniesz. Czas ci wyjść za mąż. .