Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karkata

Do ciekawych mezczyzn

Polecane posty

Ja stresu nie miałem ale czasem cierpię na bezsenność nawet kilka dni. To rodzinne jest Np mama też nie może spać a znowu brat nie ma takich skłonności.

No już w niedzielę wybieram się do Term Rzymskich. Zaczyna mi brakować sauny i tych zapachowych seansów.

Dziś było pond 20stopni ciepła oby jak najdłużej takiej pogody. Podobno do soboty ma być taka pogoda

Wiesz gdybyś raz tylko spróbowła że po pobycie w saunie i seansach człowiek się lepiej czuje to też byś tęskniła.

A u mnie było chłodno,napaliłam się,że będzie jak wczoraj a tu figa zmarzłam rano za lekko się ubrałam.

No to święta prawda. Ogólnie bardzo fajny jest tam nastrój w TR Mam już kilku znajomych którzy też chodzą regularnie.

No można to tak nazwać. Kiedyś była nawet awantura w Termach R bo obok Term mieszczą się 2 10piętrowe bloki i niektórym nie podobała się tam strefa nagości.

Nawet TV było w Termach TV Silesia z Katowic i z TVN też byli. W pewnym momencie nawet przez chwilę jestem widoczny na filmie.

Z wyższych pieter bloku było widać bo te bloki są tuż przy Termach. tak od 7 piętra to co niektórzy mieszkańcy bloku wychodzili regularnie by sobie popatrzeć na strefę nagości. M.P jak po wyjściu z sauny saunowicze brali prysznic czy chłodzili się w basenie zewnętrznym.

Wiesz tak po prawdzie to tylko Jednej babie to przeszkadzało że goście z Term R nago wchodzą do basenu czy prysznic biorą. Innym to nie przeszkadzało.

Tak Właściciel Term R do ogrodzenia wmątował metalowe 4metrowe słupki i między nimi przewiesił płótno. Ale i tak widać z 9 i 10 pietra. Po drugie blokowcy już się przyzwyczaili.

No właśnie!! Skoro jej to przeszkadzało to po co patrzyła. Z jej mieszkanie było z boku bloku to i tak nie mogła dużo widzieć.

Ludzie są złośliwi,taki zawsze znajdzie patyk żeby uderzyć,a może babsztyl już z podniety nie wyrabiał:)

Ja tam się nie mam czego wstydzić. W końcu po takim SPA człowiek czuje się lepiej i jest zdrowszy.