Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karkata

Do ciekawych mezczyzn

Polecane posty

Gość sauna jest mi obca
dziś trochę pochmurno u mnie, ale ostatnie dni były piękne i ciepłe powyżej 20 na plusie :) coś mi komputer szwankuje :(

Gość sauna jest mi obca
Mariolka .... :(:( ja tylko na chwilkę weszłam ! :)

Gość sauna jest mi obca
spłoszyłam Was ??? chciałam tylko nutkę zostawić ... :)

Gość sauna jest mi obca
miałam Rodzinkę na chwilę w "komplecie" :) po prostu wtedy nie mam kiedy wpaść ... Teraz prędzej Was odwiedzę, ale pewnie nie zawsze czas mi pozwoli .. :) Miło, że się zaprzyjaźniliście tutaj i topik trwa :)

Nie dlaczego miała byś spłoszyć.To forum o tym temacie bez ciebie czy bez Marioli 14 to nie to samo forum.

Po prostu najwidoczniej wszyscy nadajemy na tych samych falach i dzięki temu tak fajnie nam się rozmawia.

Gość sauna jest mi obca
o miło nam :) ale ten temat jest o Was - Mężczyznach ! :D my jesteśmy skromnym dodatkiem ;):D

Gość sauna jest mi obca
wiesz co, ja po prostu lubię pogadać z normalnymi ludźmi w tych trochę nienormalnych czasach .. :) bez udawania ... bez popisów i pozowania na kogoś kim się nie jest :) jak tylko mogę wpadnę na moment i jak to sie mówi ... o wszystkim i o niczym ... :D ale taka jest przecież codzienność .. :) jak realnie nie ma z kim, to tak miło chociaż nierealnie pogadać .. :)

Gość sauna jest mi obca
.. no i to jest zdrowe myślenie .. dla kobiety facet jest wyjątkowy (nie każdy rzecz jasna) a dla Was - my kobiety ;):D

Nie wiem czemu zamiast wyświetlić się piosenka Andrzeja P Nie liczę godzin i lat. Wyskakuje co innego.

Gość sauna jest mi obca
ej a cóż to ??? :D znów Ci się nie wysyła ..

Gość sauna jest mi obca
znam ten utwór, więc się nie przejmuj :)

A znasz piosenkę Łez Nie lubię nikogo??!! Ta piosenka jest odzwierciedleniem dawnej mojej Przyjaciółki. Ile kroć ją słyszę zawsze przypomina mi się Ona ta fałszywa Przyjaciółka.

Gość sauna jest mi obca
no akurat nie kojarzę, ale puściłam sobie ten utwór :)

Inna piosenka która również jest piękne To Narcyz. Obie te piosenki mają formę Egoistyczne ale jak pięknie są wykonane.

I jak wrażenie?? Piękna piosenka taka można powiedzieć życiowa. Z nutą Egoizmu ale jak że piękna.

Gość sauna jest mi obca
temat dawania z siebie, a nie otrzymywania w zamian nic ... to temat rzeka .. niestety skomplikowana jest natura ludzka. Czasem jest tak, że my ludzie mamy taką skłonność dowartościowywania się czyimś kosztem, a potem tego kogoś do kosza ... :( Trzeba uważać na takie "przyjaźnie" Zresztą słowo przyjaźń często jest naciągane ... Muszę uciekać na razie .. Może uda mi się pogadać chwilę z Wami wieczorem :)

Gość sauna jest mi obca
teksty podsuwa samo życie ... duzo jest pięknych mądrych piosenek dajacych do myslenia ... Lubię "Dżem".... tam to dopiero mozna się dowiedzieć jacy jesteśmy i jakie jest zycie .. I wiele innych starszych polskich produkcji muzycznych :)

A tą piosenkę znasz?? Ile kroć ją słyszę zawsze łza w oku mi się kręci.Po prostu jest prosta a jakże piękna. Taka prawdziwa. a życie patrzysz bez emocji Na przekór czasom i ludziom wbrew Gdziekolwiek jesteś w dzień czy w nocy Oczyma widza oglądasz grę Ktoś inny zmienia świat za Ciebie Nadstawia głowę, podnosi krzyk A Ty z daleka, bo tak lepiej I w razie czego nie tracisz nic Przeżyj to sam, przeżyj to sam Nie zamieniaj serca w twardy głaz Póki jeszcze serce masz Widziałeś wczoraj znów w dzienniku Zmęczonych ludzi wzburzony tłum I jeden szczegół wzrok Twój przykuł Ogromne morze ludzkich głów A spiker cedził ostre słowa Od których nagła wzbierała złość I począł w Tobie gniew kiełkować Aż pomyślałeś: milczenia dość. Oj dziś już takich piosenek się nie pisze.

Gość sauna jest mi obca
... nie pisze ... Ludzie się zmienili chyba, nie ma tej wrazliwości .. ani muzycznej, ani żadnej ..

Owszem piękna. Dawno jej nie słyszałem. Fajnie jest tak usiąść przytulić się i posłuchać takich piosenek z romantyczną nutą brzmienia.