Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karkata

Do ciekawych mezczyzn

Polecane posty

Ciekawe co im się śni w tych psich głowach?? Widocznie coś ciekawego skoro czasem warczy czy łapami przebiera he he he

No wiesz jak się w poprzednią noc nie spało to kiedyś to było trzeba odespać. Teraz noce będą coraz dłuższe więc i spać będzie się chciało bardziej.

Nie lubię tego okresu,zmiana czasu,nie wiem po co komu to potrzebne,bo na pewno nie dla oszczędności,żadna oszczędność.

Ponoć jeszcze kilka dni ma być takich ciepłych. Nawet dobrze bo węgla się zaoszczędzi. Teraz jak ciepło zapalam tak o 17 lub 18 tej

Oj żeby tak si dało. Węgiel bierzemy ze skladu węglowego. W twoich stronach też z pewnością są takie składy.

A po co będziesz się golił,zima idzie:D Zmykam Jarecki mam jeszcze sprawę na mieście,miłego popołudnia,całuski:)

Co ja mogę ci powiedzieć. Chciałbym coś o tobie wiedzieć. Jak się czujesz co porabiasz. Co dobrego na kolację jadasz.

No cóż Ci mogę powiedzieć..... Czuję się nie źle,hmm,chyba dzięki Tobie:D Na kolacyjkę miałam rybeczkę a do tego świeżą paprypeczkę:)

Lubię rybki bo są zdrowe. I dla wielu wyjątkowe. Czy smażona czy też w occie. Wszystkie tu do mnie chodźcie.

W jaki sposób brutalny bo nie rozumie?? Z czym jestem brutalny?? Przecież nic złego nie napisałem??!!