Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karkata

Do ciekawych mezczyzn

Polecane posty

Gość sauna jest mi obca
ej co to za foch ?? jest tu kto ? :)

Hej Ale u mnie pogoda:(leje,wieje i zimno,oj ciężko dziś będzie.Nie pogniewałam się,bo za co miałabym to robić.Po prostu nie miałam internetu,Tobie Jarek to się nie zdarza?Sauna będziemy musiały inny temat wydumać he,he:D Miłego dnia,no i słonecznego!!!!!!

Gość sauna jest mi obca
Rany .. u mnie też beznadziejna aura :(:( Nawet na spacer nie da się iść :O Tak wieje, że cały ogród mam w liściach ! :D Taki żółty wielki dywan !! (pokarało mnie za te zasadzenia liściastych ..) :P Ale i tak miłego dnia dla Was ! :):)

Gość sauna jest mi obca
jaki inny ?? :D ... dobra , cciiiii :D

Jestem jestem!! Jednak ciężko mi jakoś bez was i bez rozmowy z wami. Chodziłem po Kafeterii ale nie umiałem jakoś nawiązać tak dobrego kontaktu jak z wami.

Gość sauna jest mi obca
Syn Marnotrawny wrócił !! :D nie ma tak - wkup się teraz ładnym wierszem ! :P:D częstuję Was bezmięsną pizzą :)

Gość gość
ojej ale się nie możemy zgrać ! :) teraz tez na chwilę, bo muszę jeszcze piec obsłużyć, odkurzyć i saunę zrobić .. i czekam na telefon :D Tak sama, przepis z torebki od przyprawy , a kompozycja według uznania (czyli co jest w lodówce) :D Może kiedyś będzie można przesłać takiego pokarmowego posta ?? :D

Gość sauna jest mi obca
ta wyżej, to ja :D

Witam drogie Panie!! Jak dzisiejsze samopoczucie??!! Czy pamiętacie taki Film Polski jak Dlaczego Nie?? Właśnie sobie go oglądałem na you Tube

Podróż w nieznane. Na polanie para stała. I tak w niebo sobie patrzała. Tak patrzyła na te chmury. Co mijają lasy góry. Dokąd biegną gdzie tak lecą. Czemu się tak bardzo spieszą. Czy nad morze , czy też w góry. Dokąd biegną białe chmury. Gdyby można z nimi było. W podróż zabrać się prawdziwą. Bez paszportu i bez wizy. Poznać z nimi świat prawdziwy. Szkoda tylko od niechcenia. Że to tylko są marzenia. Gdyby tylko każdy chciał. Piękniejsze by życie miał.

Podróż z Sokołem. Wyobraź sobie że jestem ptakiem. I fruwam sobie nad górskim szlakiem. Wśród morskich fal, lub strachem własnym. Codziennie zawsze zmagam się z wiatrem. Więc jeśli zechcesz, to cię zabiorę. W podróż prawdziwą razem z sokołem.

Właściwie to nie mam planów na dzisiaj. Miałem jechać do Term Rzymskich ale trochę za zimno żeby skuterem jechać.

Może gdybym miał z kim jechać to jeszcze bym się zdecydował, lecz tak samemu to jakoś nie widzi mi się.