Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karkata

Do ciekawych mezczyzn

Polecane posty

Gość gość
Ojej stare baby a się kryguja jak podlotki A jak przyjdzie co do czego to o k****a mało sobie do oczu nie skocza :D

Taty sraty majty w kraty:PStara to będę jak będę mieć 80 lat,oczywiście jak dożyję,mów za siebie gościu nie miły:(

Gość gość
Jarek dlaczego uzywasz wielkich liter w środku zdania?

Z serem i szybeczką te Tosty?? Jeśli tak to z chęcią się załapie na takie Tosty. A ja przyniosę sałatkę z makreli i jarzyn.

Gość gość
Buahahaha a chcesz Tostem w głowę ?

No obejdzie się bez szynki ważne że robione twoimi paluszkami. A co kobieta zrobi taka jak ty musi smakować wyjątkowo. Sałatka będzie do tostów.

Mariolka , podam Ci przepis na ta pizzę, bardzo łatwa :) ja od niedawna ja robię. ciasto : - 1/2 kg mąki - 5 dag drożdży - 100 ml oliwy z oliwek - łyżeczka soli - łyżeczka cukru - przegotowana ciepła woda Drożdże rozpuścić w 200 ml przeg. ciepł. wody , dodać cukier i zostawić w cieple na 10 minut. Do miski wsypujesz mąka + oliwa + sól + rozpuszczone drożdże. Mieszasz, aż zacznie odchodzić ciasto od reki i miski. Potem ugniatasz jak na pierogi na stolnicy ok. 15 minut (dodajesz w razie potrzeby wodę lub mąkę), zostawiasz na godzinę w cieple, by podrosło. Dwie duże blachy smarujesz tłuszczem i posypujesz mąką. Ciasto dzielisz na dwie części i rozkładasz ugniatając ręką na całej powierzchni blachy. Wychodzą dwie duże pizze, ciasto jest cienkie, chrupiace i rumiane :) Ja najpierw podpiekam chwilę same, a potem nakładam co popadnie. Najlepiej słoiczek przecieru pomidorowego wymieszać z przyprawą do pizzy i posmarować placek, na to przyrumienione pieczarki z cebulką. Jakaś wędlinka, kukurydza jak ktoś lubi czy papryka, wędlinka i ser. Wyżerka, że ho ho ! :D Można mrozić - sprawdzałam ! Wyciągasz i masz kiedy chcesz :)

Gość gość
Bardzo prosto!! 1 makrela 2 średnie pomidory 3 średnie kiszone ogórki 1 cebula 2 ząbki czosnku 1 papryka konserwonana można też dodać groszek z puszki lub kukurydzę jeśli lubisz. Pomidory cebulę czosnek i paprykę kroimy w drobną kostkę ogórek kiszony trzemy na tarce. Pieprz sol do smaku. Wszystko razem mieszamy i mamy gotową sałatkę z makreli. A i z łyżkę lub 2 majonezu kieleckiego.