Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karkata

Do ciekawych mezczyzn

Polecane posty

Po Aqua aerobiku był jeszcze Tańce w basenie i razem Tańczyliśmy. W basenie było około 60 osób tak więc zabawa była znakomita.

Szkoda że nie będzie fotek z zabawy w Basenie czyli aqua aerobiku i tańca. Jedynie z krojenia tortu czy prosiaka i otwarcia Urodzin. Fotkę każdy mógł sobie zrobić z kim chciał. Fotograf był do dyspozycji gości.

Owszem znakomite Były aż 4 prosiaki kiełbasa z grilla jak to na Urodzinach Tort i różne sałatki. Fotek z Basenu z tego względu nie mogło być na Facebooku że w basenie jest się nago.

Jak tylko wstawia fotki na Facebook Termy Rzymskie to podam ci stronę z Urodzin. Lub sama wejdziesz na Stronę Term Rzymskich z urodzin.

Witam!! Mnie wczoraj jakoś zebrało na spanie może dlatego że praktycznie przez 2 dni spałem może z 6 godzin. Top też wczoraj jak mnie wzieło to spałem od 19:30 do 7:30 czyli 13 godzin gdyż przestawiono czas na zimowy. Dziś pogoda piękna więc wybieram się zaraz na spacerek a następnie do Term Rzymskich na chwilę relaksu. Miłego dnia wszystkim życzę będę gdzieś o 18tej.

Cześć Jak mija Wam niedziela?Sauna wreszcie się pokazałaś:DU mnie też ładna pogoda,ale dzisiaj się lenie,w końcu niedziela jest.Miłego dnia:)

Owszem kryje się to że w saunie mogę się odprężyć i wypocząć a czasem z kimś porozmawiać. Teraz dopiero w Termach będę 10 listopada. Mam zarezerwowany Apartament wiec w cenie wynajmu 2 dni wypoczynku w Termach.

To może dasz się zaprosić na 10 listopada do Term?? Apartament będzie do twojej dyspozycji podobnie jak i Termy!! 11 listopada święto więc wolne od pracy.

W prowadzeniu seansów tylko męska obsługa. Lecz w Recepcji w barze czy Spa to opanowane przez kobiety. Jeśli chodzi o masaże to różnie są i kobiety masażystki i faceci masażyści.

No to ja z chęcią cię wymasuję ponoć ma złote dłonie do masażu. Stopy i i kręgosłup mogę wymasować. Wcześniej przydało by się skorzystać z sauny by ciało było nagrzane wówczas masaż przynosi większą przyjemność i dłuższy rezultat.

To zapraszam mam nawet pięknie pachnące masełko kosmetyczne do ciała. Które stosuje się do ciała po pobycie w saunie. Naprawdę pięknie pachnie.

Myślę że tak bo to naturalny kosmetyk bez chemii. Jak do tej pory wszystkim panią się podobał ten zapach.