Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karkata

Do ciekawych mezczyzn

Polecane posty

Gość sauna w lisciach
jak mnie raz masował instruktor od jogi, to powiedział, że jestem twarda jak kamień :D

Gość sauna w lisciach
dobrą ma opinię, to ja jestem twardy orzech :D

Gość sauna w lisciach
to co? gasimy na dziś światło ? :) wpadnę jeszcze do Was na pewno :) Miło mi się tu żartuje. choć powinnam się oduczać, to jakoś mnie ciągnie na kafeterię jak są fajni ludzie :)

Gość sauna w lisciach
ha mamy te same myśli :) Też trzymaj się cieplutko :)

No to witam chociaż coś mi net muli. Może wina obciążenia bi zazwyczaj o tej porze to większość na necie siedzi.

Pogoda znowu pochmurna a rano było jeszcze słonecznie. Oby ino deszczu nie było to wybiorę się z pieskiem na spacer.

U mnie dziś nawet,chodź szału nie ma,ale jest lepiej jak wczoraj,nawet ciepło,ale znowu wieje:(

Oj coś za często u ciebie wieje. A tu na Śląsku bez wiatru. Szkoda że daleko mieszkamy bo zabrałbym cię na spacer i kawę.

Usiadło by się gdzieś w ustronnym miejscu i porozmawiali byśmy sobie tak o wszystkim. Może wyskoczyli byśmy sobie na basen.

No ja też nie umie pływać ale baseny są różnej głębokości w takim powiedzmy 120cm lub w jakuzzi posiedziało by się i odstresowało.

No różnie bywa z tym strachem z nauką pływania. Co prawda nie mam strachu w kontakcie z wodą nawet gdy nie umie pływać. Wchodzę do basenu o głębokości 170cm. Czyli woda sięga mi do szyi

Dopiero jutro od rana. I zostanę też na poniedziałek bo w cenie Apartamentu mam 2 dni w Termach bez ograniczeń

He he he!! Widzę że trochę wczoraj mnie obgadywałycie. Ale się nie gniewam bom i o co. Lubię to co lubię i chyba każdy tak ma że lubi to co mu sprawia przyjemność.

A w czym to Szaleństwo?? Bo nie rozumie?? Ja widać Saunę nie dało by się raczej przekonać do wypoczynku w saunie. A i ty jak widzę też masz lekkie obawy.

Oj tam zaraz obgadałyśmy he,he.Wiem,że się nie gniewasz.To fakt raczej to nie dla mnie,choć ciekawość była.Co do Ciebie to masz rację,każdy robi to co lubi,ja jedynie bym mogła tam być jako podglądacz:D

No wiesz szybko by ci się znudziło to podglądanie tego samego. W końcu najważniejsze w pobycie w saunie by dobrze wypocząć.

Jestem pewien że spodobało by ci się w Saunie. Szczególnie w Wenus solno kamiennej.