Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karkata

Do ciekawych mezczyzn

Polecane posty

Najgorzej to się przełamać. Potem jest już dużo łatwiej. Po drugie siedzenie w saunie całym ciałem na ręczniku to higiena i dbanie o czystość w saunie. Siedząc na ręczniku pot wsiąka w ręcznik a nie w deski. Wyobraź sobie jak po wyschnięciu potu w saunie był by zapach?? Przepoconych potem różnych ludzi. Dlatego w dobrze sznującej się saunie czy Termach jest strefa nagości. Ale większość ludzi tego nie rozumie.

Fajnie się z tobą rozmawia i szczerzę mówiąc bardzo lubię rozmawiać z tobą. Szkoda tylko że daleko od siebie mieszkamy.

Nic idę w piecu podpalić bo się chłodno robi. Może też cię rozpalić do białości??!!!

No już jestem. Ale co ja widzę przez 2 dni nikt tu nie zaglądał!! Kurcze ale miałem dziś przygodę w Termach, normalnie padniesz z śmiechu.

Ale jestem!! Nie uwierzysz jaką niespodziankę dziś wygrałem w Termach R!! W każdy poniedziałek jest dzień tekstylny czyli można korzystać z sauna w strojach. A że dziś Święto to był dzień tekstylny i strefa nagości. Związku z tym Termy zrobiły nagrody z niespodziankami. 1 nagroda zarówno dla kobiet i mężczyzn była wejściówka 2 nagroda kosmetyki a 3 bielizna. Ja wygrałem tą trzecią z tym wyjątkiem że zamiaast męskiej bielizny wygrałem damską czyli strój kąpielowy majtki plus stanik.

Kurczę bo padnę ze śmiechu:D:DA trafili chociaż z rozmiarem?Wyślij mi fotkę jak leży na Tobie:D

Możesz sobie wyobrazić wybuch śmiechu gości seansu po otwarciu pudełka z niespodzianką. Normana eksplozja śmiechu. Nie ukrywając sam się śmiałem bo co miałem robić

Nawet Szef Term się śmiał chociaż nie było mu do śmiechu bo To on był sponsorem nagród. Sprawa ma się wyjaśnić bo ktoś te paczki robił.

Swoją drogą to nawet mi się to opłaciła ta pomyłka. Właściciel Term chcąc wyjść z twarzą zaoferował wejściówkę dla 2ch osób. Strój oczywiście mi został na pamiątkę. Ale co śmiechu było to było. Okrzyknięto mnie Leidis Bikini!

Chyba od wszystkich gości Term Rzymskich wraz obsługą dostałem gratulację za wygraną.

Nawet teraz po 4 godzinach od wygranej chce mi się śmiać. Majteczki wraz z biustonoszem nie powiem bardzo ładny zielono biały w paseczki.

Swoją drogą przez tą niesamowitą wygraną niespodziankę zyskałem sobie grono sympatyków i sympatyczek. Co niektórzy chcieli mnie zobaczyć jak wyglądam w tym stroju.

Dostałaś fotkę?? Kurcze biustonosz chyba wypadł mi w szafce jak się pakowałem bo tylko majtki w pudełku były.

Mogę ci podesłać bo i tak mi to nie potrzebne. Dzwoniłem do Term by sprawdzili w mojej szafce czy nie został czasem w niej biustonosz. Mają oddzwonić lub przechować.