Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karkata

Do ciekawych mezczyzn

Polecane posty

No to się fajnie składa bo ja też tyle co zalałem kawę. Ja piję z mleczkiem!! A ty??

A co dziś dobrego gotujesz na obiadzik ?? Ja schabowego z ziemniakami. Dziś właśnie kupiłem 2300gram schabu

Oj leniuszku leniuszku!! Przynajmniej co 3 dni obiadek trzeba sobie ugotować. A nie tylko kanapkami żyć. Jeśli lubisz schabowy to zapraszam.

Pewnie,że lubię:)no to obiad mam z głowy he,he.A co tu taka cisza była wczoraj,myślałam,że pojawicie się.

No w końcu na Śląsku mamy słonecznie i nawet dość ciepło. A jak w twoich okolicach jest??

No byłem ale myślałem że nikogo nie ma bo nie było odpowiedzi. A jak ci się dziś spało bo mnie bardzo dobrze. Oglądam sobie moją wygraną z poniedziałku 11 listopada. I ciągle chce mi się śmiać.

Chciała byś w takim wygodnym łóżku spać kiedyś?? Jak w tym Apartamencie lub w takiej dużej wanie dla 2ch osób z hydromasażem się wykąpać??!!

No mnie nie było,byłam na siłowni,ale liczyłam na Was.Też czasem się śmieję z tego jak sobie pomyślę:)

A w takim łóżku z baldachimem spałaś kiedyś?? No taka wanna dla 2ga z hydro masażem to coś wspaniałego a do tego świece lub kominek dwóczęściowy. Jedna część jest dużej łazięce a druga w salonie. Jak ci się coś takiego podoba??

Takie rozwiązanie kominku 2 częściowego wpadło mi do głowy kiedyś do głowy i znajomi go ziścili w swoim nowym domu. Kurcze muszę ci powiedzieć że znakomicie to wygląda.

Jedyny minus tego kominka to taki że jest kosztowny 33 000 kosztuje. Minimalny koszt to 28 000 takiej inwestycji

No ja już jestem tak jak mówiłem!! Halo Mariola jesteś tam?? Nie odpisałem bo mam 1,30 na koncie.

Gdybyś tak pozwoliła się przytulić. No to by dopiero było przyjemne doznanie. Co na kolację będziesz miała??

No no widzę ze dbasz o siebie Kolacja z samych witaminek!! Właściwie to bardzo zdrowa ta twoja kolacja lekkostrawna. Ja wolę coś Treściwego chociaż takką kolacją jak twoja bym nie pogardził. Mnie na szczęście nadwaga nie grozi mam znakomitą przemianę materii.