Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boli mnie pecherz

Polecane posty

Gość gość

Boli mnie pecherz,mam parcie co chwile,najgorsze sa noce budze sie co 1-2 godz i biegam do lazienki z paroma kroplami...PROSZE O RADE !!!!!

Gość gość
Furagina, a najlepiej do lekarza. Co tu radzić

Gość bulszitttt t
ja mialam tak samo...zwlakalam chyba z rok z wizytą u lekarza. Tzn. objawy mialam raz na jakis czas,ale to powracało... Poszlam do lekarza...zrobilam badanie moczu,morfologię,Usg i nic zlego mi nie znalezli...:O lekarka powiedziala zeby pic duzo wody i nie chodzic w obcislych spodniach.

Gość gość
Dziekuje,........najgorsze sa noce,kiedy trzeba wstac,a pecherz boli nie do wytrzymania..idziesz i pare kropelek.... :( :( :(

Gość gość
HELPPPPPPP

Gość SIKIIIIII
no zrob se podstawowoe badanie moczu prywatnie-5 zł jesli masz jakies bakterie czy zapalenie to ci to badanie wykryje. Jesli mocz okaze sie zdrowy... mozesz miec jakas infekcję w pochwie...i to sie przenosi czesto z pipy na uklad moczowy...Odwiedz ginekologa:) i pamietaj na przyszlosc o 5 zlotych zasadach: -bawelniane przewiewne majteczki :classic_cool:, -niepowstrzymuj nigdy sikow tylko od lec od razu do WC -pij 2 litry wody,nalepiej z cytryną bo bakterie nie lubią kwsnego,sok z zurawiny -podmywanie sie z przodu do tylu -unikaj obcislych spodni i siadania na betonie

Gość goscielka
to jest grzybica i infekcje !