Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Denerwujaca bratowa meza

Polecane posty

Gość gość

Wszystko dowiaduje sie od tesciowej. ze ona do nas nie chce przyjezdzac. Jak byli u nas ostatnim razem to obiadu nie bylo da niej. Caigle mnie obgaduje.

Gość gość
no i ????????

Gość gość
co takimi ludzmi kieruje ze ciagle kgogos obgaduja.

Gość gość
a ty nigdy nikogo nie obgadujesz?

Gość gość
ale nie az tak zeby wymagac od kogos jak ide w gosci obiadu.

Gość gość
a wy jedliście wtedy obiad?

Gość gość
oj na pewno byś się nie zamieniła na bratową mojego męża:) ta dopiero ma problem ze wszystkim, na wsyztsko potrafi narzekać, każdego potrafi obgadać, na wsyztsko ma odpowiedz, zwykle taką żeby w piety poszło i na pewno nie pozytywną:)) mają dwie córki, zawsze na nie fuczą, nie spokojnie tylko z nerwem, jak się dowiedzieli ze ja jestem w ciąży i będzie syn to tez zaczeli "produkcje" ;) nie długo będzie rodzic, zycze jej córki heheh xxx nasz synek ma 6 mc, jeszcze nie siedzi to komentarz: no jak to , nasze dziewczynki 4 mc miały jak siedziały xxx nigdy nic im nie pasuje, dlatego odechciewa się tam jeździć bo słuchać ich gadania się niechce, a szkoda bo dziewczynki sa fajne... ale niestety....

Gość gość
to ja bratowa twojego męża , heh dobre ja na innym topiku na ciiebie a ty tu na mnie , i co zmiękła rura ?

Gość gość
a to teściowa trzymie twoją strone? no to ma u ciebie plusa zrób jej obiad , a może chce was skłucić ????????????? masz dzieci ? bratowa ma ?

Gość Porodówka1
z takimi to zawsze jest problem ;/ Ja także nie cierpię bratowej męża ;/ Zawsze ma jakieś dziwne jazdy z kosmosu. Chodzi to teściów i opowiada co ja jej nie zrobiłam i nie powiedziałam. Na siłę chce być lepsza.... Ale kiedy wymyśliła sobie, że przeze mnie poroniła, bo na nią nakrzyczałam to już mi ręce i nogi opadły....

Gość gość
mi to na nią ręce opadają, a nie mięknie rura;) po prostu nie rozumiem jak można non stop narzekać... xxx zaraz było ze będę mieć rozstępy- nie mam ani jednego ze mąż mi nie pomoże, bo jej nie pomagał, a jednak pomagał, wstawał w nocy, wziął urlop i był ze po cesarce to nie będę karmic, a karmie od 1 dnia itp. itd

Gość gość
"trzymie" twoją stronę... naprawdę nie słyszycie jak niektóre wyrazy brzmią w j.polskim? nie słyszycie, że większość ludzi mówi inaczej? nie dało wam to do myślenia? do top of the top zaliczam jeszcze LUBIAŁAM... wstyd mi. taki piękny język !!!

Gość gość
mieszkamy w innych miastach.Dzowni do nas wieczorem ze jutro beda w naszym miescie- brat meza mial jakies zlecenie. a ona chciala pochodzic po sklepach cos chciala z ciuchow kupic. Ja mowie ze zapraszamy ale po poludniu tak ok.16 bo do 15 pracuje zanim odbiore corke z przedszkola to tak w domu jestem. 2 h przesiedzieli gdzies tam w miescie w aucie. bo czekali na 16. Maz akurat wczesniej skonczyl juz byl w domu zdarzyl sie wykapc i poprosilam go aby to on pojechal po corke. ja cchialam tak z grubasza ogarnac mieszkanie zeby ta nie gledzila. Przyjechali a 10 minut potem przyjechal maz z corka. i potem nas obgadala, ze maz wraca z pracy ze nawet obiadu nie zrobilam( zjadl zupe wczesniej zanim pojechal po corke) ze jakto on odbiera dziecko z przedszkola. a to wszsytko tesciowa mi powiedziala. a postawilam tylko kawe i ciasto. juz przy wyjsciu powiedziala ze przyjada do nas w lipcu- mimo ze byli u nas w miesice juz nie zajechali do nas. a teraz tez ich zapraszalismy ale dzis tesciowa powiedziala mi ze oni nie chca do nas przyjezdzac.

Ja nie rozumiem jednaj rzeczy, miaowicie autorka ewidentnie nie przepada za bratowa meza a zaprasza ja do swojego domu. !!! Dla mnie cos takiego jest niepojete bo gdy kogos nie lubie to sie z taka os nie spotykam ani nie zapraszam jej do swojego domu, proste. Autorko troche asertywnosci.

Gość gość
Mogłaś chociaż jakieś kanapki im podać, wiedziałaś wcześniej,że przyjadą.

Gość gość
tak wiedzialam o 22 wieczorem. a rano do pracy. a co mialam powiedziec nieprzyjezdzajcie.

Gość gość
Bez przesady kobieto, pieczywo, masło, jakaś wędlina, pomidor do tego, chyba to mogłaś przygotować?

Gość gość
a nie pomysdlalas moze ze mialam pusta lodowke?????? a po za tym z jakiej racjii mam im jesc dawac?????? przyjechali tylko na kawe.

Gość gość
Fakt, nie masz obowiązku jej karmić, ale też nie dziw się, że nie chce u Was bywać.

Gość gość
jak ja bym miala na takie rzeczy patrzec. ja nie ide do kogos w odwiedziny by sie najesc.