Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

program antywirusowy

Polecane posty

Gość gość

mam problem z wybraniem programu antywirusowego dla komputera mojej corki bo niestety nie znam sie na tym a chce zeby mogla pracowac bez zaklocen

Gość gość
darmowy comodo 🖐️

Gość gość
Ja polecam G Data Internet Security 2014. Naprawdę bardzo dobry program antywirusowy i co ważne prosty w obsłudze.

Gość profesionalista
Darmowe programy antywirusowe nie zawsze zabezpieczają nasz komputer tak jakbyśmy tego chcieli. Ja ostatecznie wybrałem płatną wersję ponieważ cała pakiety antywirusowe posiadają szereg ciekawych i przydatnych funkcji.

Gość gość
comodo internet security jeden najlepszy z darmowych antywirósów z płatnych to eset smar security 7

Gość gość
Malwarebytes Anti-Malware PRO licencja wieczysta a nie na rok jak u innych

Gość gość
Jako główny Malwarebytes Anti-Malware jako pomocniczy SpyHunter (wykrywa setki wirusów poszukaj patcha do pełnej wersji w necie)

Jeśli się nie znasz, a musisz dokonać wyboru, zapoznaj się z artykułem, w którym przedstawiono podstawowe zalety programów. http://www.morele.net/wiadomosc/program-antywirusowy-do-domu-i-firmy-jaki-najlepszy-jak-wybrac/1482/ Ten artykuł wskaże Tobie jaką opcję wybrać i na pewno wówczas prościej będzie wybrać wśród ofert różnych firm.

Gość brylantynna
Poszukaj w programvare, tam mają wszystko i przynjamniej to będzie pewny zakup.

Gość gość
Total 360 Security. Wykrył u mnie konie i wirusy których nie widział Avast. I jest bardzo lekki dla komputera, tylko trzeba włączyć opcję uruchomienia silników Aviry i Bitfendera.

Gość gośćakimke
360 total security Obecnie jeden z lepszych

Gość Roksi Koksi
Jak już, to na Programvare.pl jest parę innych dobrych programów antywirusowych. Nie przeczę, że Norton jest dobry, ale mi jakoś nie odpowiada.

Gość gościnna111
Zawsze byłam przekonana do Nortona. Zawsze zamawiałam w programvare.pl . Kiedyś brat mi polecił i tak zostałam przy zaufanym sklepie. Zawsze w fajnych cenach są programy a przede wszystkim wszystko oryginalne. Nortona Ci polecam!

Gość Tarcza11
Na programvare.pl kupisz tani i dobry program.

Gość gość
na pewno nie darmowe

Gość gość
Ja też uważam że te darmowe się za bardzo nie sprawdzają. Kiedyś miałam taki zainstalowany (dosyć znany) i o mało co nie straciłam bardzo ważnych danych jak wszedł mi wirus. Dopiero potem znajomy informatyk polecił mi Kasperskiego i kupiłam w WndComp www.wndcomp.pl. Tam mają jego różne wersje. Póki co teraz nie mam żadnych tego typu problemów.