Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kissessssss

Dlaczego pierwszy pocalunek nie jest tym samym hmm

Polecane posty

Gość kissessssss

co pierwszy seks z kims ? przeciez calujac sie z jezyczkiem tez sie w pewien sposob oddajemy drugiej osobie, jest to zblizenia, zastanowcie sie DLACZEGO DLA nas KOBIET SZANUJACYCH SIE POCALUNEK NIE JEST TAK INTYMNY & POCALUNEK NA 1WSZEJ RANDCE NIE JEST TAK "ZLY"^^ JAK SEKS ?

Gość gość
fajny nick :D

Gość gość
Hmm, co mi się wydaje.... Usta generalnie widzą wszyscy, całujemy nimi mamę, babcię, ciocię, dziecko. Natomiast żeby był seks, trzeba odsłonić całego siebie i miejsce, którego nikt inny nie widzi i nie ma dostępu. Seks wydaje mi się, że jest czymś "głębszym", bo dotyczy raczej najintymniejszej części ciała i budzi coś w człowieku, czego nikt inny nie budzi i nie dzieli -intymności, pasji. Jest zjednoczeniem dwóch osób i są jak jedno ciało w małżeństwie. x No i seks ogólnie może prowadzić do poczęcia dziecka, więc powinno się go przeżywać z kimś na maksa zaufanym i kochanym, najlepiej mężem :) A pierwszy raz zostawia trwały ślad w pamięci i ma wpływ na późniejsze doświadczenia / uprzedzenia. x Myślę, że dziewczyny mają gdzieś tam jednak zakodowane, że pierwszy raz jest wielkim przeżyciem i że jednak się komuś "oddają" jakkolwiek to brzmi. Myślę, że dlatego potem tak bardzo cierpią gdy ich ten pierwszy opuści, nie uszanuje tego "pokazania się i wyjątkowego otwarcia się na inną osobę, obdarzenia całą sobą".

Gość gość
bo pierwszy sex jest z*****y przez kaftan cywilizacyjny i kompleksy nienaturalne

Gość Mam pytańsko
e tam kaftan. Tak już jest, że wszystko pierwszy raz się bardzo przeżywa. Tak jest szczególnie u kobiet - bez względu na ich światopogląd. Nie bez powodu molestowane w dzieciństwie dziewczynki później bardzo często stają się uzależnione od seksu lub prostytucji. Mylą też miłość z przygodnym seksem.

Bo my kobiety to rozpustne bestie i całujemy się na pierwszych randkach:classic_cool: Natomiast faceci grzecznie czekają do ślubu :D

Gość gość
mężczyźni chcą dziewice i zachowują się porządnie a kobiety chcą r****czy i robią to co robią.