Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezrobotna waleczna dziewczyna

Pracodawcy proponują mi dzień próbny a ja wiecie co robię

Polecane posty

Gość gość
ale skąd wiedziałaś że nie chcą Cię zatrudnić?to było jasne że już masz spadać i nie wracać?

Gość bezrobotna waleczna dziewczyna
Skąd wiedziałam. 1). Wszyscy pracodawcy postępują w ten sposób to raz, z tego co wiem to jest nielegalne. 2). To były takie sklepy odzieżowe, spożywcze, lokale gastronomiczne gdzie brali na 1 tydzień, 1 lub kilka dni, czasami na dwa tygodnie osobę i mówili tej osobie że się nie sprawdziła, itp.

Gość gość
laska ma rację, kto wymyślił darmowe dniówki, same k***y róbcie u kogoś za darmo :-)

Gość gość
czyli nie miałaś pewności że na pewno Cię nie przyjmą,i odgórnie uznałaś że tak będzie,ja wiem że firma chce sprawdzić kogoś zanim podpiszę papier,u mnie też sprawdzali ale płacili za każdą godzinę takiego sprawdzania

Gość gość
i to chyba najlepsze wyjście

Gość gość
nigdzie nie było ANI JEDNEGO SŁOWA o tym, co umiesz, czy spełniasz jakiekolwiek wymagania pracodawcy, czy masz odpowiednie umiejętności, predyspozycje itp. jesteś z PiS-u czy ki ch*j?

Gość gość
czy jak masz do odgarnięcia śnieg z podwórka, i zatrudnisz kogoś do wykonania tej pracy, a ten ktoś zrobi nie tak jak chciałeś, to z czysty m sumieniem dasz mu obiecane pieniądze? na łby sie z kaczyńskim pozamieniałeś?

Gość gość
Dokładnie! Szef każe kopać ci rów, kopiesz jak beduin cały dzień, szef bierze od klienta grubą kasę za ten rów a tobie każe spadać na drzewo z wymówką że się nie sprawdziłeś... To co to jest, sprawdzanie czy zwyczajne złodziejstwo, wykorzystywanie naiwnych? :-)

Gość gość
pendziora ojciec Dudy robił za pomocą powielacza D:D:D:D

Gość gość
No a jak odgarnie ci ten j****y śnieg dokładniutko i ty zadowolony mu nie zapłacisz bo to była próba to k***a jest uczciwe, z PO złodziejem jesteś? 😠

Gość gość
wezmę każdego nieudacznika z mentalnością pracownika-wymagacza na kierownika na JEDEN DZIEŃ ale z zastrzeżeniem, że za efekty prqacowników odpowiada WŁASNYM MAJĄTKIEM :D:D ciekawe, za co i komu zapłaci :D:D:D

Gość gość
z takim podejściem jesteś skazany na UP albo na umowę śmieciową za minimum minus potrącenia :) zrozum, bucu, że wymaga ten, kto ma atuty

Gość gość
Bucem jesteś ty tępy mongole bo ja k***a ze wstydu bym się spalił gdyby ktoś zrobił dla mnie robotę prawidłowo, byłbym zadowolony i pomimo tego bym mu nie zapłacił tylko chełpił swoim "sprytem" i rozwojem firmy 😠

Gość gość
Atuty k******. tępe nieuczciwe pedały! 😠

Gość gość
"pracownika-wymagacza" bo upomina się o wynagrodzenie? Kim k***a ty jesteś jeżeli nie płacisz za wykonaną pracę, nie jesteś wymagaczem, nie jesteś złodziejem? 😠

Gość gość
najlepiej wezmy polityka na okres próbny bezpłatny jak da d**y niech s*******a bez kasy

Gość gość
Autorko masz 100% racji. Pracodawca jak chcę być pracodawcą to niech płaci a jeśli chce robić castingi na sprzątaczkę, sprzedawcę czy pomoc kuchenną to niech zostanie reżyserem i robi castingi do seriali na te rolę które tutaj napisałam

Gość gość
Masz rację autorko, nie ma czegoś takiego jak praca za darmo nawet jeden dzień, bardzo dobrze robisz, jeżeli ktoś zatrudnia bez umowy nawet umowy o dzieło czy jakiejkolwiek innej popełnia przestępstwo, osoby takie często nie mają badańn a pracuja w gastronomii, nie przejmuj się słowami krytyki moze gdyby wi3cej osób tak robiło skończył by się wyzysk, jeżeli juz pracodawca chce przetestowac pracowników niech zaprosi kilku kandydatów i na zasadzie ,, pokaż co potrafisz" wybierze najlepszego.

Gość gość
Jeżeli pracodawca nie płaci za cały dzień pracy pracownika, choćby był na okresie próbnym, to jest zwykłym złodziejem, delikatnie mówiąć. Niech sam zapieprza za darmo 8 godzin, straci dzień z życia i nic z tego nie ma. To zwykła podłość tak ludzi traktować. Autorka jest za delikatna dla nich!!!

Gość znawca obrzydliwości kobiet
dziewczyno jesteś z******ta. :P w mojej pracy były uczciwe warunki - przychodzisz na próbne 3h i jak się sprawdzisz to podpisujemy umowę (przy czym przekonałem ich po 2h)

Gość na uczelni jest lepiej
sama lewizna tutaj :d otwórzcie DG a zobaczymy ilu z tego bedzie innego zdania

Gość gość
MOŻNA ZATRUDNIAĆ TYLKO NA 3 GODZINY PRÓBNE. więc dobrze robisz, chyba że są to tylko 3 godziny wtedy pracodawca nie musi ci płacić żadnej kasy.