Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaa

mąż psychopata

Polecane posty

Gość jaaaaaaaaaaaaaaa

Dzisiaj mój mąż kłócił sie ze mną .Przy kłótni oczywiście zaczoł popychać mnie z pokoju do kuchni wrzeszcząc że mam w*********ć.Ostatnio nawet złapał za nóż i powiedział że mnie zabije... Nie wiem co sie z nim dzieje czsami ma takie napady agresji że sie go strasznie boje...Obecnie mieszkamy w Anglii i nie mam tutaj nikogo z rodziny..Najgorsze że to wszystko widzi mój 5 letni synek...Powiedzcie co ja mam z tym zrobić ...jeszcze nikomu o tym nie mówiłam jakie mam piekło w domu...

Gość sauna jest mi obca
gdzieś tutaj jest temat o przemocy psychicznej poszukaj

Gość gość
Jakiej przemocy? Napisała tylko o skutkach a przyczynę pominęła :-) Po co go w*******z, każdy ma granicę wytrzymałości, to tylko kwestia sposobu i czasu :-)

Gość gość
Co by nie robiła, nikt nie powinien jej grozić nożem, psychole

Gość spineczka87
współczuję ci widocznie twój mąż cierpi na jakś chorobę i objawia się ona dopiero jak wpadnie w szał i w nim nic nie pamięta dlaczego tak postąpił a przeprasza pożniej chociaż mówiłaś mu jakie masz obawy tak na spokojnie pogadaj z nim bo to faktycznie straszne i oby nie doszło do jakies kiedys tragedii trzymam kciuki

Gość jaaaaaaaaaaaaaaa
Tak ostatnio na spokojnie z nim o tym rozmawiałam ...stwierdził że to moja wina bo ja go do takiego stanu doprowadziłam.O wszystkie swoje niepowodzenia w życiu obwinia mnie ...czasami wpada w szał i nie panuje nad sobą ostatnio mi groził że sie powiesi przezemnie wzioł linke i wyszedł z domu...kilka razy już tak robił ...Ja sie już go tak boje że nie wiem co mam robić...Pewnego dnia może mnie zabić...

Gość gość
Facet grzecznie kazał jej się wyprowadzić, nie posłuchała i go nadal w*******a to się zdenerwował, a te od razu psychol, chory :-O Nie słuchacie co się do was mówi to takie skutki :-)

Gość jaaaaaaaaaaaaaaa
Jak on wpada w taki szał to rozwala wszystko w domu ...niszczy wiele rzeczy...teraz go nie ma jest w pracy na nocce...Powiedział że jak wróci to mi wyłączy jutro internet ...Wie że jak nie bede mieć internetu to nie bede mogła skontaktować sie z rodziną w Polsce poprostu molestuje mnie do tego psychicznie...

Gość gość
przerasta go małżeństwo, chciałby może być wolny , kłopoty w pracy ,może chciałby wrócić do kraju''' bez przyszłości''!.porozmawiaj z nim.

Gość gość
jeśli ma myśli samobójcze to pozwól mu wyjść z tą linką , ale niech już nie wraca, albo się leczy.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaa
On mi sie nie kazał wyprowadzać...Poprostu w kłótni wpada w szał i nie panuje nad sobą...Ja sie staram jak moge wstaje rano do pracy zasuwam od poniedziałku do soboty na zmywaku 8 godzin o 18 jestem w domu.Dziecko chodzi do szkoły więc nie było problemu zebym poszła do pracy...Ale życ z takim człowiekiem pod jednym dachem ...nigdy nie wiem co mu przyjdzie do głowy..

Gość gość
Czasem mi żal facetów, kiedy widzę jakimi kretynkami są kobiety.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaa
Do Polski raczej nie bedzie chciał wracac bo ma komornika i długi o których ja nie wiedziałam...Całe życie mnie okłamywał i robił co chciał ...teraz za swoje niepowodzenia w życiu obwinia mnie...

Gość gość
Wrobilas go w dziecko i zmywak. Jak można robić sobie dziecko z facetem który tego nie chciał, nie marzył o tym?

Gość jaaaaaaaaaaaaaaa
Najgorsze jest to że jest nieodpowiedzialny ...i najbardziej cierpi dziecko ..

Gość gość
I w końcu cię zadzga idiotko i dziecko i sam sie powiesi. Bo jest niedojrzaly psychicznie

Gość jaaaaaaaaaaaaaaa
to było planowane dziecko ...Chcieliśmy tego dziecka ..Przed ślubem byliśmy razem 7 lat..

Gość gość
On jest niezrównoważony psychicznie , kiedyś zrobi Ci krzywdę i dziecku .,Odejdż od niego jesteś młoda masz pracę on się nie zmieni ,będzie gorzej.W Anglii też jest policja.Jeżeli będzie agresywny i będzie szalał tym bardziej ,przy dziecku to z zimną krwią dzwoń na policję .Może go to rozjuszy , albo czegoś nauczy.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaa
on ma 34 lata to jak na swój wiek powinien być dojrzały psychicznie..

Gość gość
To wyprowadzić sie na jakiś czas, niech ochlonie i sie zastanowi.

Gość gość
Nagły atak agresji to jak po zażyciu narkotyków, albo ich brak... jest na głodzie. Początkowa faza. Może czuje się nie kochany, chciałby dla rodziny jak najlepiej, a tu problemy np. w pracy? A może Ty faktycznie jesteś powodem tych powodów, które wspominasz?

Gość jaaaaaaaaaaaaaaa
Ja mam być powodem jego niepowodzeń w życiu...tego że przed ślubem miał długi o których mi nie powiedział...okłamywał a teraz ja mam być temu wszystkiemu winna z jakiej racji?

Gość jaaaaaaaaaaaaaaa
Nie wiem może zażywał jakieś narkotyki...nigdy wcześniej sie tak nie zachowywał ..ostatnio mu powiedziałam że jeśli jeszcze raz zrobi mi awanture i bedzie agresywny zadzwonie na policje i powiem że mają zrobić mu testy na narkotyki..

Gość gość
Tylko pytam, ale z tą police to dobry manewr. Powiedz mu, że go kochasz, ale nie pozwolisz na takie traktowanie siebie i dziecka! Dziecka także!!!!! Jego dziecka. Albo, albo... Police może otworzy mu oczy? Niech się porządnie ubezpieczy, to po jego śmierci poprawi się byt Twój:-P Jeżeli jesteś żoną to możesz mieć także problemy mimo, że długi przed małżeństwem zaciągnął.

Gość gość
pelikany, nie karmić trolla.. 7,5/10 :D

Gość gość
Nie obwiniaj się !!Psychopaci mają niesamowitą umiejętność zrzucania winy na kogoś .Jesteś krzywdzona przez jego kłopoty, których narobił sobie sam.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaa
Dlaczego ja mam w życiu cierpieć przez jego głupote ...

Gość jaaaaaaaaaaaaaaa
co ja mam zrobić..? POMOCY

Gość gość
To nie cierp ,postaw mu ultimatum,jeśli nie poskutkuje-odejdż!. poszukaj małego mieszkanka,będziesz miała spokój i dziecko także.