Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Męska_Blondynka

kobiety czego na prawdę chcą

Polecane posty

Gość Męska_Blondynka

Powiem tak: mam dobrą pracę, zarabiam, ok 6000 na rękę, dobrze wyglądam, bo o siebie dbam, treningi, nie pije alkoholu prawie w ogóle, nie palę. ale żadna dziewczyna po rozstaniu, nie chciała w ogóle zacząć od nowa, nie dzwoniła. miałem 8 dziewczyn, 6 sam zerwałem, 2 same zakończyły. Dlaczego nie chciały? Bo mam małą pałę niestety, w zwodzie to 15cm tylko, i tylko 1 doprowadziłem do 3 orgazmów podczas stosunku. Z resztą nie udało mi się, jedynie minetą, czy ręką. A znajomy, który lata z jednej na drugą, zarabia może z 1500, mieszka z rodzicami, nie może odpędzić się od byłych, cały czas do niego dzwonią, domyślam się czemu:)

Gość gość
A masz mózg ? Bo nie zauważyłem w tekście żebyś wymienił...

Gość gość
Nie wiem czego pragniemy ale powiem Ci, że mam 26 lat i nie przeżyłam orgazmu nigdy :-) Ze swoim partnerem jestem 6 lat i kocham go nad życie. W sumie miałam trzech partnerów i żaden mnie nie doprowadził do orgazmu. To chyba jest taka blokada w kobietach dla pocieszenia powiem.

Gość erererghdfghdfgh
jak masz narzędzie i nie potrafisz się nim obsługiwać to jego wielkość nie ma znaczenia...

Gość zxcvbnmgvjhgkuyg
Powiem tak: Kobiety najbardziej chcą... schudnąć. bez orgazmu spala się mniej kcal, przykro mi.