Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JOLAO4

przemoc w seksie

Polecane posty

Gość seksmisja kobiet
ja mówię o 2 kobietach i moim męzu

Gość seksmisja kobiet
mam 25 lat, swoje potrzeby odkryłam przypadkowo rok temu pisząc z pewnym mężczyzną ( podczas kryzysu w małżeństwie),on opowiadał mi co chciałby ze mną robić a ja uzmysłowiłam sobie że to jest to czego mi w seksie brakuje,nigdy się z nim nie spotkałam ale dzięki jemu poprawiłam swoje relacje z meżem i w naszej sypialni znowu jest goraco.

Gość seksmisja kobiet
mi do głowy przychodzą wciąż to nowe pomysły.... stałam się wampirem seksu,nawet nie wiedziałam że drzemie we mnie coś takiego.

Gość seksmisja kobiet
to tym bardziej nie wchodzi w grę skoro nawet o kobiety jest zazdrosny

Gość seksmisja kobiet
chcesz być tym kolegą? :-)

Gość seksmisja kobiet
gdyby tak się stało byłoby na pewno bosko...mogłabym sie poczuć jak ostatnia suka... aż się rozmażyłam

Gość seksmisja kobiet
nie pozwoliłabym,tylko ja mogę to zaproponować :-) my kobiety juz tak mamy

ja też bym ci nie pozwolił by nawet dotknoł cię inny facet a kobieta owszem,chętnie bym popatszył na dwie zabawiające się nawzajem kobiety

Gość gość
To fakt. Jak kiedyś przeleciałem ją jak JumboJet to ona zachowywała się jak zboczona:-D Co ona ze mną wyprawiała:-D Kazała mi leżeć i r!rozkoszować się, a ja głupi i dumny chciałem się odwdzięczyć i... jak dostałem chlapacza:-P Cała zabawa popsuta. Teraz dzięki wam wiem, że za dobre sprawowanie sunia wynagradzała swojego pana. Ale gdzie ja wtedy miałem pojęcie o masterstwie:-D Człowiek uczy się całe życie. Dziękuję, ale nie przyzwyczajcie się do tego słowa. Niewolnice żądzy;-)

Gość seksmisja kobiet
a co myślicie o tym: chciałabym robić mężowi dobrze buźką wiedząc że jestem obserwowana przez innego mężczyznę...jemu się to nie podoba czy WAM by się podobało?

Gość seksmisja kobiet
niestety żadnych gadżetów nie mamy,dopiero uczę swojego faceta jaki ma dla mnie być,on ciągle się boi że mnie skrzywdzi ale jest już nieźle

Gość seksmisja kobiet
ja zapytałam czy gdybyście byli na miejscu mojego męża,czy byście chcieli byc podglądani

Gość seksmisja kobiet
bardziej od smyczy kręcą mnie kajdanki

Gość seksmisja kobiet
chyba to co Wam wszystkim,gdy klęczę przed nim a on trzyma mnie mocno za włosy i każe mi nie przestawać dopóki nie skończy w moich ustach

bycie suką to wykonywanie rozkazów pana,bycie zdominowaną przez partnera,czy każdy wasz stosunek opiera się na tej teorii?

Gość seksmisja kobiet
szkoda że nie potrafi mnie zg*****ć :-( tygryski lubią to najbardziej myślę że 90% kobiet lubi czuć się w łóżku taką bezbronną wobec mężczyzny,słabą i kruchą. mężczyźni bierzcie nas na ostro,jak mówimy nie to klapsa w d*pcie i jeszcze ostrzej i mocniej

Gość gość
mam nadzieję, że mój nie lubi, bo ja nie mam tej dewiacji:O

Gość gość
szkoda że nie potrafi mnie zg*****ć smutas.gif x poczytaj sobie statystyki kryminalne. chyba jednak potrafią.

Gość seksmisja kobiet
nie zawsze musi być przemoc,to jest taka zabawa bywa że jest,romantycznie,namiętnie i delikatnie z mnóstwem pocałunków i miłych słów