Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JOLAO4

przemoc w seksie

Polecane posty

Gość seksmisja kobiet
ja też mam duży biust może nawet za duży do swojej sylwetki noszę 65/G a jestem raczej drobna osóbką przy 167 cm warzę 54 kg,mam długie ciemne włosy i ciemna karnację,podobno jestem bardzo ładna, ale o gustach się nie dyskutuje... :-)

Gość seksmisja kobiet
mam 25 lat dotąd sypiałam tylko z moim mężem

Gość seksmisja kobiet
z Białegostoku? ami się coś przewidziało z Biłgoraja.... :-) nie wiem czemu i dlatego pisze ze niedaleko,a to jednak kawałek drogi jest :-)

Gość seksmisja kobiet
sama tu jestem? nudno jest prowadzić monolog

Gość JOLAO4
własnie umawiam sie z jakims napalonym tak jak ja pod tematem,,....zostac d****ą'.....

Gość gość
doskonale was rozumiem, sama mam podobnie. Marze zeby facet traktowal mnie od czasu do czasu jak dziwkę , podnieca mnie to ogromnie, ostre bicie po d***e, szarpanie za wlosy, trzymanie za glowe i jak podczas uprawiania seksu r****nie w usta :D juz nie mowiac o zabawie analem -wkladanie czego sie tylko daa im grubsze tym lepsze:)

Gość JOLAO4
o tak a jak wkłada swego w kakaoko a wibrator w cipkę to dopiero super

Gość gość
A ja taki święty. Zmieniam się;-)

Gość gość
być świętym nie jest seksi,bądź drapieżny i egoistyczny!!!

Gość gość
Drapieżny to się wie;-) ale egoistyczny? :-o

Gość gość
No żebyś myślał o swojej przyjemności, nie o partnerki :) oczywiście nie zawsze. ;)

Gość gość
SEKSMISJA...jesteś prawie ideałem facetów..ja nie,ale nie narzekam... Dziś mam urodziny... ...i świetny nastrój... Gdzie te chłopy...??????

Gość tango3
...znów zapomniałam o nicku...:-(...wyżej....

Gość hornisko
hmm..dlaczego dopiero n a takich forach można sę dowiedziec o tym czego kobiety pragną? hmm.... a wydawało mi sie ze dominacja czy uległosc to tylko moje marzenie w głowie...ze to tylko na filmach i w wyjątkowych przypadkach.. może....kobiełki..powiedzcie to swojemu facetowi..pokażcie co was kręci..bo zapewne drugiej stronie to pasuje...ale nie wie czy wy to akceptujecie... ubóstwiam seks z moja zona..ale...hmm własnie to ale...brak mi emocji na poziomie dominacji.... klaps mi juz nie wystarczy...chciałbym móc coś wiecej z nia...ale...po kilku rozmowach wiem ze nic z tego..wieć.. co począć?? zdrada??? nazbyt kocham swoją drugą polówke.. ale.....

i warto tak zyć nie spełniając swego marzenia ..?...myśle że nie...taki skok w bok aby spróbowac czegos nowego to nic złego,a jeszcze że z żoną tego nie spróbujesz....

Gość gość
Ty Jolka tylko pisać potrafisz i sobie lecisz na całego.

Gość gość
Ta knajpa koło Biedronki zamknięta na cztery spusty.No ładnie mnie wystawiłaś.Jesteś bardzo nie poważna,a myślałem z tego co piszesz,że można Ci wierzyć.

Gość gość
Tak podejrzewałem, że Jola to nie suka, a prosta zwyczajna świnia.

Gość gość
Nie kochana,ale powinnaś choć przyjść i się przekonać.Jestem poważny,a widać nie bardzo.

to głupio wyszło...przepraszam ....nie jestem taka....przykro mi ze tak myślisz

Gość gość
A jak inaczej myśleć.

Gość gość
Świnia zawsze zostanie świnią. No chyba, że stkiem:-D

Gość gość
Jesteś fajna i już może się z tym pogodzę.

Gość gość
to chyba jacys gimnazjalisci sie podaja za kobiety i wypisuja takie p*****ly, ze 90% (!!!) kobiet marzy o g***tach, nazywaniu 'd****ami' i innych rzeczach, ogarnijcie sie :O w rzeczywistosci proporcje sa pewnie odwrotne, i nie ma to nic wspolnego z radiem maryja czy kosciolem :O po prostu niektorzy nie pozwola sobie na zle traktowanie, bo maja swoja godnosc. NIe wspominajac juz o tym, ze nienawidze, kiedy ktos dotyka (nawet delikatnie) moich wlosow, wiec jakby trafil sie jakis 'pseudo-macho' i sprobowal zlapac mnie za wlosy w lozku, to on bylby strona, ktora skonczylaby mocno posiniaczona :D

Gość Franceso De Luca
francesco-deluca@wp.pl hornisko, bardzo zle robisz rozmawiajac z zona i oczekujac zgody :) ona sie nie zgodzi na to nigdy albo bedziesz czekal latami musisz dzialac nie pytajac o zgode, oczywiscie nie mozesz jej dac po twarzy na poczatku ale prowadz ja powoli i gdy bedzie bardzo podniecona powoli przesuwaj granice, czasem lekko na sile mimo oporow malymi kroczkami ale same dzialania fizyczne to malo, musisz dodac do tego slowa musisz doprowadzic ja do bardzo duzego podniecenia i wtedy szepcz jej do ucha bardzo brzydkie rzeczy, zrob cos innego niz zwykle, powiedz jej cos innego niz zwykle, uzyj wulgaryzmow, mow cicho, zmyslowo do ucha ale jak bedzie bardzo podniecona, mow ze uwielbiasz jak jest taka wyuzdana i bezwstydna, ze kochasz, utwierdz ja w przekonaniu ze to uwielbiasz, pozwol jej sie otworzyc przejdz od bardzo duzej namietnosci do lekkiej dominacji, dorzuc do tego wulgarnosc w slowach, ale powoli wymus na niej aby ci przytakiwala, posuwajac ja pytaj o takie rzeczy na ktore wiesz ze odpowie tak,, np czy lubisz jak cie tak gleboko puswam, wiem ze lubisz, ja to uwielbiam, powiedz ze lubisz, potem przesuwaj granice i ona tez powie tak, ale pamietaj, nie wszystko od razu :) i nie za 1 razem :) musisz to rozlozyc na wiele miesiecy ale zle zrobiles ze rozmawiales z nia o twoich pragnieniach bo bedzie podejrzewac ze po prostu obrales inna taktyke i ze chodzi ci wciaz o to samo i bedzie wycofana, nieufna trzeba bylo zachowac swoje pragnienia dla siebie skoro widziales ze ona nie jest chetna ale konsekwentnie do nich dazyc jedyne co zona by zauwazyla to to ze zwieszyl ci sie poped i pociag, zobaczy ze sie zmieniles, ale na pewno by sie jej to podobalo, nie podejrzewala by ze chcesz zrealizowac swoje pragnienia z kobieta trzeba rozmawiac, ale nie mozesz robic tego wprost! bo nigdy nie da ci przyzwolenia na takie rzeczy faceci nie doceniaja znaczenia slow w dochodzeniu kobiety do orgazmu, to jest bardzo mocny afrodyzjak, odpowiednie slowa

Gość tegotamtego
Jeżeli ktoś by chciał się zagłębić w "te" tematy, to szczególnie polecam forum o tematyce bdsm www.dikof.webd.pl (chyba to jeszcze działa, nie mam pojęcia). Jest tam, a przynajmniej było sporo ludzi, którzy też myśleli, że są jakimiś zbokami lub czubkami. Jest nas więcej, proszę państwa, nie wstydźcie się ! Czy wiecie jakie to przyjemne np. wiązać kobietę lub czasami dla odmiany na odwrót? Oczywiście poza "łóżkiem" normalne zachowanie, a podczas igraszek można się pobawić w "pana" lub "panią" ;) pozdrawiam

Gość gość
Franceso de luca Znasz się na rzeczy widzę.