Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JOLAO4

przemoc w seksie

Polecane posty

Gość kalineczkaa
No może ja nie jestem typem zwykłej kobiety , ale ja nigdy nie odmawiam , ani nie wymyślam wymówek. mogłabym się kochać 10 razy dziennie

Gość prawda absolutna
kobieta musi być....kobieta (k****a jakie to banalne) musi kusić faceta i nakręcać go. Ja lubię jak bywa czasami lekko perwersyjna i bezpruderyjna...gdy gra na moich zmysłach. Gdy mnie prowokuję i zachęca, bym zrzucił kajdany zachowawczości i zwyczajnie ją wziął i zerżnął jak sukę...wiem wiem - słowa mogą razić ale tal to wygląda. Kobieta czasem nie chce być zabawiana i wielbiona....che być wzięta z marszu i dobrze wybzykana i zaspokojona....bez pytań itp

Gość kalineczkaa
Ja mam 29 lat. Niby banalne , ale każdy facet chce czegoś innego Tak bez słow też ok (weź mnie i już ) śpimy , śpimy choć narazie nie mam ochoty na sen ;)

Gość prawda absolutna
kalineczkaa wchodzisz powoli w wiek, gdy Twoje potrzeby będą narastać. Gdy Twoja chcica na ostrzejsze zabawy będzie coraz większa..

Gość kalineczkaa
mam ochotę na coś pikantnego lecz mego lubego w domu nie ma. Więc chyba zabiorę się sama do roboty. tegotamtego a ile Ty masz , że ,,odstajesz'' ;)

Gość prawda absolutna
robótki ręczne zawsze na czasie :P choć to tylko marna namiastka

Gość kalineczkaa
jeżeli ma się odpowiedni sprzęt to tak ;) wibrator samo pracujący do tego stuczny język do minetek a ja mam ręce wolne. ;) także klapsy się też mogę dawać ;)

Gość kalineczkaa
Marna - choć wystarczająca na nieobecność męża

No tak, kobiety są rozpieszczane nawet przez producentów gadżetów erotycznych...

Gość prawda absolutna
kalineczkaa - a gdzie zapach, smak czy ciepło innego ciała ? :P ciężko o godne zamienniki - sama przyznasz, że ostrej jazdy sama sobie nie zafundujesz :P

Gość kalineczkaa
No fakt,taka zabawa nie da mi jego ciepła,pocałunków, ani też smaków organów ;) hehe ale co mam począć , gdyż Go nie ma przy mnie ? Wiesz gadżety są nie tylko po to,aby rozpieszczać kobietę. Są też dla facetów jakby nie było a i też dla par , aby urozmaicać ten sex. Z różnymi gadżetami też nieżle da się ostro pofiglować

Gość prawda absolutna
pewno że da się....ale ja jednak jestem wyznawcą tradycyjnej szkoły jazdy :) czasami ostrej jazdy :P

Gość kalineczkaa
No ja tak samo. Ale co bys zrobił na moim miejscu..? A może poczekam z większą ochotą i będę się nasycać myślami że za moment będzie ostro ?

Gość prawda absolutna
nie jestem na Twoim miejscu i ja raczej nie kieruję się radami innych. No i jestem facetem :) I lubię ostre

Gość kalineczkaa
no a może będziesz kiedyś? ja się nie kieruje radami innych tylko sobię tak myślę.

Gość prawda absolutna
kalineczkaa - jestem starszy od ciebie i przez różne etapy przechodziłem :) Tobie na razie zostaję tęsknota, bujna wyobraźnia, sprawne paluszki i plastikowi przyjaciele :P a więc do dzieła

Gość kalineczkaa
bujna wyobraźnia tak ?

Gość prawda absolutna
to chyba tylko tyle co zostało bo nie mogę się teleportować by zaspokoić twe pragnienia :P

Gość prawda absolutna
ci zostało :)

Gość kalineczkaa
uhm, jestem cierpliwa więc poczekam. a tak ogólnie pisałeś , że jestes starszy. o ile jeśli można?

Gość prawda absolutna
mi czekanie jakoś nie wychodziło :) parę lat więcej....38

Gość kalineczkaa
oj to nie taki starszy. poczekam , a chęci się nasilają. choć mi juz pulsuje ;)

Gość prawda absolutna
jeszcze nieco wprawnych ruchów aż zaczniesz szczytować wyobrażając sobie dobre ostre rżnięcie...wyobraźnie jest wspaniała - pozwala przenieść się do innego wymiaru...

Gość kalineczkaa
prawda,ale nie na długo. ja szybko szczytuję