Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JOLAO4

przemoc w seksie

Polecane posty

Gość gość
mnie zabawa w przemoc nie interesuje i nie pozwoliłabym sobie na to, skoro mnie ktoś kocha nie ma prawa mnie krzywdzić pod pretekstem: przecież to takie podniecające. i dobrze, że się rozwodzicie jak małżonek okazuje się normalny - nie kazdy musi być tolerancyjny dla dewiacji.

Gość seksmisja kobiet
jasne,to że mnie to podnieca nie znaczy że musi innych,pełna tolerancja,ja nie mam nawet nic do gejów i lesbijek,mają swoje potrzeby i tyle

przemoc traktowana jako zabawa,jako afrodyzjak dla dwojga i jeśli czerpie przyjemność z tego para nie jest niczym złym,nie piszemy że robimy coś wbrew woli drugiego partnera a za jego zgodą

Gość gość
g***t za jego zgodą. czy myślisz, że to wystarczy prawdziwemu sadyście? jesteś trochę naiwna.

Gość gość
chciałbym taka kobietę

Gość gość
przemoc jako afordyzjak - takie coś może narodzić sie tylko w chorym umyśle. ale wmawiajcie sobie, ze wszystko ok. bo jest Was dużo, a w kupie siła. ta kupa akurat strasznie śmierdzi. dobranoc obym nigdy nie spotkała żadnego z Was

Gość gość
nie rozumiem jakiemu sadyście???

Gość seksmisja kobiet
czepia się bo nikt jej dobrze nie ze..rż..nął

Gość gość
no właśnie i takie jest Wasze myślenie - nie ma wolnosci, każdego byście g****ili. wszyszło szydło z worka. jesteście p**********i.

Gość seksmisja kobiet
szkoda że jala śpi,ana wiedział dobrze o czym mówię

Gość seksmisja kobiet
dobra idźta spać bo widzę że się wam nudzi i chodzicie po necie jak smród po gaciach

Gość hornisko
hmm..dlaczego delikatnośc jest bardziej tolerowana od zaufanej przemocy??...

Gość gość
ja kieds wstydzilem sie ze ktos moglby mnie podgladac ale jakis czas temu mi przeszlo, i obecnie grzeje mnie to w domu nie mamy firanek, generalnie mozna nas podgladac przy nieduzym wysilku szczegolnie wieczorem i zdarzyla sie sytuacja ze ktos sie zakradl do okna i nas podgladal jak urzedowalismy w jedym z pokoi wtedy tego nie zauwazylismy, ale zorientowalismy sie po tym jak rozwalone bylo ogrodzenie nastepnego dnia wlasnie po naszych ostrych nocnych igraszkach na widoku na poczatku szok, ale z czasem spowodowalo to ze teraz sie tym w ogole nie przejmujemy, to problem ogladacza nie nasz :) mysle ze nawet to podniecajace ze ktos moglby nas podgladac a czesto robimy to bardzo sugestywnie, a swiadomosc ze ktos patrzy powoduje by ze robimy to nawet ostrzej takze te zapedy sexmisji to nic takiego :) ja wczesniej bym nie podejrzewal ze zonie nie bedzie podgladacz przeszkadzal, a jednak byc moze dlatego ze sam pokazalem, ze mam to gdzies, ona najpierw sugerowala, ze moze chodzmy do sypialni, moze podgladacz obserwowac. ja na to ze co z tego, niech patrzy i mam to gdzies :) i ona tez ma obecnie to gdzies, nie rozmawialismy na ten temat, ale mysle ze byc moze nawet ja to podnieca mnie tez, choc sam tego nie podejrzewalem

Gość hornisko
i w taki włąśnie sposób poszerza się erotyczne horyzonty....:)

Gość JOLAO4
jestem sorki ale wczoraj tak mnie wzięło na spanie ...poczytałam fajnie że niektórzy myślą tak jak ja.też chciałabym być w trójkącie może nawet bardziej z dwoma facetami...ktos napisał ze piję,otóż nie!!!to że piszę o tym to poprostu jestem wyzwolona ,nie mam barier w sexie ,niejedna chciałaby tak....prawda???a brak jej odwagi ,,,,jak mam faceta to jak mi się chce,,(a zazwyczaj zawsze) podchodzę ,klękam,i robię mu lodzika,tylko w nocy i to w łóżku sex zaczyna być nudny

Gość gość
a ja lubię kobiety które by mnie sponiewierały, wulgarnie zbluzgały podczas seksu, najlepiej z paroma tatuażami i krótko ściętymi włosami, to jest to

Gość tango3
JOLAO4.... Temat dla mnie! :-) Lubię ostro,lubię być nazywana suką i lubię ...grzecznie leżeć unieruchomiona...,być trzymana za włosy...i spychana dłonią mocno w dół,kiedy mam go w ustach...

Gość JOLAO4
ciekawa jestem skąd jesteś ja z Białegostoku spotkałybyśmy sie mamy takie same poglądy

Gość gość
Ja też mam kogoś,ale tak jak Ty jest mi za mało.Chciał bym z Tobą zaszaleć by czuć się lepiej.Oj dali byśmy sobie po ... :)

Gość Patelenka
Dołączam się do tematu. Sama to uwielbiam. I nie rozumiem stwierdzenia, że dużo osób jest na świecie p******ych. P Każdy ma swoje fantazje i pragnienia. Podczas podniecenia seksualnego im jest one mocniejsze tym mocniej czegoś pragniemy, np coraz mocniej , szybciej się kochamy, a z czasem i dochodza klapsy itd. Ja osobiście preferuje uderzenie w w twarz, ale jest granica oczywiście, to zalezy od podniecenia, mój partner nie robi tego na początku mocno i zwiększa granicę bólu, jeżeli mówię mu, że jeszcze, to robi to stopniowo mocniej. Tak samo jest z klapsami w tyłek czy ciągnięciem za włosy. Każdy ma swoje upodobania :) A to też nie jest tak, że lubię tylko w taki sposób, lubie się też pokochać z moim mężczyzną bardzo namiętnie i powoli, i tez jest fajnie : Pozdrawiam!

Gość gość
sex to zabawa!co za nuda robić to grzecznie,po ciemku i na " misjonarza" to dobre dla początkujących z czasem chcę się więcej

Gość seksmisja kobiet
ja jestem z lublina,niedaleko w sumie od Biłgoraja,Kobiety wschodu jednak coś w sobie mają :-)

Gość JOLAO4
gdzie cię wcięło ?miałeś napisać cos o sobie.....hm....

Gość seksmisja kobiet
Jolu,opisz mi siebie jak wyglądasz w jakim jesteś wieku,chcę mieć o Tobie jakieś wyobrażenie

Gość JOLAO4
41 lat duuuży biust długie blond włosy 165 w 69 waga troszke okrągłe kształty