Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks z byłym

Polecane posty

Gość gość

hejka.po 4 latach przez ktore nie widzialam swojego eks odnowila sie nasza znajomosc. fajnie nam sie gada i w ogole. wiem ze on mysli o seksie byla pomiedzy nami zawsze straszie fajna mocna cheeeemia. I tak sie zastanawiam, bo jestem kobieta, ktora sie szanuje ale patrzcie on juz kiedys mnie mial, wiec wie jak to jest ze mna sie kochac. czy uprawiajac seks z nim bede łatwa skoro on i tak juz wie jak to ze mna jest seks uprawiac...????

Gość gość
przynajmniej wiemy, czemu cię zostawił, bez obrazy oczywiście

Gość gość
A co tam nie masz sie co zastawiac isobie zalowac. A moze sie byly zmienil i moze zacznie byc ze soba od nowa.

Gość gość
no tak ale chodzi mi o to ze on juz mnie kiedys mial wiec wie jak to ze mna jest. nie oddaje sie nowo poznanym facetom bo sie szanuje. no ale jak sie ma szacunek do siebie jesli chodzi o seks z exem ? eeeeeeeee :( pomozcie bo pop*****llo mi sie wszytsko :(

Gość aron
Skoro było wam dobrze w relacjach seksualnych,to on jest niemal przekonany że jesteś tego spragniona i będziesz chciała to powtórzyć.Nie wiem dlaczego się rozstaliście,ale jakbyś się nie zachowała to on i tak ma wyrobione zdanie na twój temat.Chcesz tego,to zrób jak uważasz,ale pamiętaj,że faceci raczej się nie zmieniają.Starzeją się,ale nigdy nie stają się lepszymi.Często to tylko gra kontrolowana i powrót do wygodnych nawyków.Takie jest moje obiektywne zdanie w tym temacie,które może budzić sporo kontrowersji.

Gość łąki pola lasy
twój eks chce po prostu mieć seks za darmo, wie, że ty mu dasz bez zobowiązań i nie będzie musiał się starać. przecież gdyby miał się wykosztować na nową dziewczynę wydał by kupę kasy, jakieś kwiatki, wejściówki, prezenty, itp. a tak wie że może sobie mieć ciebie za free i nie będzie musiał udawać że mu na tobie zależy.

Gość gość
czyli co jak wiemy oboje ze napewno nic z tego nie wyjdzie zaden zwiazek to nie ma sensu utrzymywac kontaktu ?

Gość aron
Czego ty chcesz?Czy masz jakieś oczekiwania od swojego byłego?Bo nie wiem o co Ci chodzi,skoro doszukujesz się sensu w kontakcie z nim.