Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzona zona Wrr

Mąż mnie zdradził

Polecane posty

Gość zdradzona zona Wrr

Masakra jestem w szoku, wczoraj wybrałam się do pracy, zostawiając mojego męża w domu oglądającego telewizję. W drodze do pracy zgasł mi silnik i samochód został unieruchomiony jakieś dwa kilometry od domu - musiałam wrócić sieaby poprosic meża o pomoc. Kiedy dotarlam do domu nie mogłam uwierzyć w to co zobaczyłam. Był w łóżku z córką naszego sąsiada! Mam 32 lata, mój mąż 34, a córka sąsiada ma 19. Pobraliśmy się 10 lat temu. Mąż przyznał mi się, że romansuje przez ostatnie pół roku. Mąż nie zamierza iść do poradni małżeńskiej. Jestem kompletnym wrakiem człowieka. Pomozcie mi bo nie wiem co mam robic :(

Gość gość
w glowie mu sie chyba poje balo na ta,kie malolaty, rozwod i nic wiecej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Eleganki Paan
zgasniecie silnika po krótkiej jezdzie może być spowodowane przez wiele czynników, najpierw sprawc czy masz paliwo jeżeli tak to czy nie jest zapchany przewód paliwowy, jeśli jest czysty, sprawdź wszystkie przewody i rury doprowadzające powietrze do silnika. \a jak to nie pomoze to należy sprawdzić czy pompa paliwowa nie jest uszkodzona i czy dostarcza prawidłową ilość paliwa do wtryskiwaczy

Gość gość
Facetom odbija, potem na kolanach wracają do żony prosząc żeby takiego debila przyjęła. Spakuj mu manele i wywal do sąsiada niech sobie z nia mieszka! Zmień zamki zeby nie wpasował Ci sie znów z nia do mieszkania.Czy macie dzieci? Szczerze Ci współczuję, nie mozesz pobłażać takiego zachowania.Sąsiadeczce powinnas w piepszyć!

Dziwię się Twojemu mężowi że postępuje tak bezmyślnie.Kobiety są gorsze od facetów.Jak ona mogła zrobić takie swiństwo sąsiadce wiedząc ze facet ma żonę?

Gość gość
indianin- kobiety są gorsze od facetów? serio? w tym przypadku to ona jest wolna a mąż zajęty, więc czyja to wina? Ona go nie zmuszała....to on jest bardziej winny, bo ma żonę! Nienawidzę tego jak się uniewinnia faceta! Jak mój mnie zdradził, to byłam zła na niego, bo to on był w związku,a tamta dziewczyna mogła robić co chciała, była wolna. I to on powinien trzymać ptaszka w spodniach skoro się z kimś związał!

Gość gość
on 34 a ona 19, GOOD JOB MATE! :D pogratuluj staremu odemnnie, nie ma to jak mlode cipeczki :D

Gość gość
Głupia ta opowieść. Dlaczego nie zadzwoniłaś do męża, tylko znienacka wróciłaś do domu? Chyba każdy na twoim miejscu by zadzwonił. Jak wróciłaś do domu? Pieszo? Ile czasu nie było cię w domu? To wszystko się kupy nie trzyma.

Gość Franczezka
Mój mąż mnie zdradza regularnie z naszą pokojówką, ale przymykam na to oko. Gdzie ja znajdę drugiego takiego frajera, który zapewni mi życie w luksusach? Pracować nie muszę, mieszkam w rezydencji, obowiązki domowe odwala za mnie służba, nasze dzieci wychowuje niania, a ja spędzam czas głownie na solarium i u kosmetyczki. Więc to chyba uczciwe, że w ramach wdzięczności pozwalam mężowi trochę pofolgować.

Gość zdradzona zona Wrr
Dobrze, ze nie zadzwonilam !!! By drań uniknął wpadki. Elegancki Pan chyba nie o taką pomoc prosilam...

Gość gość
jak spędzasz czas głównie na solarium to nie dziwię się, że mąż woli pokojówkę niz dymać skwarka :P

Gość Franczezka
A niech sobie dyma ile chce! Seks to nie wszystko! Grunt, że żyję wygodnie na poziomie nie dostępnym dla 98% Polaków!

Gość gość
ale co ci z tego poziomu, skoro spędzasz czas głównie na solarium i u kosmetyczki, jak 98 % pustaków w tym kraju?

Gość gość
Durne prowo. Po pierwsze 2km to droga na max pół godziny marszu. Kochanka musiałaby się chyba czaić pod drzwiami i od razu rzucić na męża, że przyłapałas ich w łóżku pól godziny po wyjściu z domu. Poza tym jak już ktos wspomniał - kto normalny wraca pieszo do domu zamiast zadzwonić i poprosić męża o przybycie?

Gość Franczezka
No widzisz taka jest różnica między ludźmi, którzy muszą zarabiać pieniądze, aby móc dożyć do następnej wypłaty, a ludźmi, którzy pieniądze wydają nie martwiąc się o przyszłość, która jest jasna jak słońce w słoneczny dzień.

Co niektórym fantazji nie barak, słuzba, słuzba, niania, i jeszcze co?????? Pomarzyc dobra rzecz.Idiotów to tu nie brakuje!😡

Gość Franczezka
Wiedzę, że zazdrosny, zawistny polski proletariat ruszył do boju!

Gość gość
Francośtam - ale na czym ta różnica polega? Każdy pustak przesiaduje na solarium i u kosmetyczki. Żaden pustak nie martwi się o przyszłość, bo to nie leży w naturze pustaków. To o co chodzi?

Gość ładnamama
to jest tekst z demotywatorów albo innych kwejków wy idiotki. Ta chistoria nie miała miejsca

Gość Franczezka
Ale ty ciężko kapujesz! Ja się nie muszę martwić o przyszłość!

Gość gość
jak sasiadka to nie potrzebowala pol godziny . Stala pod drzwiami , autorka wyszla , a ta chyc pod kolderke , ewentualnie widziala przez okno jak samochod ojezdza. Dziwne ,ze nie zadzwonilas,moze i prowo , ale takie rzeczy sie zdarzaja i wlasnie wydaja w nietypowy sposob czyli ktos zawsze dzwoni jak wraca wczesniej z pracy , a pewnego razu moze nie zadzwonic i ...! Zawiadom sasiada , da corce lekcje dojrzalosci

Gość gość
jak sasiadka to nie potrzebowala pol godziny . Stala pod drzwiami , autorka wyszla , a ta chyc pod kolderke , ewentualnie widziala przez okno jak samochod ojezdza. Dziwne ,ze nie zadzwonilas,moze i prowo , ale takie rzeczy sie zdarzaja i wlasnie wydaja w nietypowy sposob czyli ktos zawsze dzwoni jak wraca wczesniej z pracy , a pewnego razu moze nie zadzwonic i ...! Zawiadom sasiada , da corce lekcje dojrzalosci

Gość gość
To go żuć głupia ofiaro losu kopnij w tyłek i zniszcz go bo to jego wina ze cię zdradził z d****ą a nie on będzie błagał o wybaczenie a ty mu oczywiście wybaczysz znany scenariusz od tysięcy lat bo jak kocha to nie zdradza i to jest jedyna prawda AMEN!!!!!!!!!!!!

Gość gość
każdy żyje jak uważa, nie którzy chcą miłości nie którzy kasę. każdy ma swoją d**ę i do niego nalerzy co z nią zrobi. Szkoda tylko dzieci franeczki, bo wyrosną na jakąś patologie, narkotyki itp.