Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet ma dostep do mojego komputera

Polecane posty

Gość gość

Wydaje mi sie, ze sledzi kazdy moj ruch. Czy jest mozliwe, ze mozna wlamac sie komus do komputera na odleglosc? Jestem przerazona!!

Gość gość
Mozna. Mi tez kilka razy włamali sie znajomi, mimo ze nie mieli bezposredniego dostepu..

Gość gość
czyli teraz widzi co pisze, nie? Wiem od dawna, ze mi sie wlamal. Ale nie mam 100% pewnosci. Staram sie go sprowokowac zeby sie przyznal robiac dziwne rzeczy na tym kompie, ale siedzi cicho.

Gość gość
:D Tez mu sie wlam.

Gość gość
ale co w związku z tym? zdradzasz go wirtualnie? sprzedajesz się za kase w necie?

Gość gość
Nie, ale nie zycze sobie zeby ktos mi szperal po kompie. To informatyk, wiec jest do tego zdolny. Nie wiem tylko do czego moze miec dostep. W ogole sie na tym nie znam. Moze mnie ktos oswiecic?

Gość gość
Zapytaj się swojego chłopa to Ci powie.

Gość gość
Ja po tamtych doswiadczeniach nie mam nic, co by nalezalo do mnie. Mam oddzielnego laptopa i tam mam przerozne prywatne rzeczy. I Tobie tez radze sie za bardzo nie odkrywać, bo wszystko moze byc rozpowszechnione. Ja juz tak mialam raz i to nie jest nic milego :(.

Gość gość
Ale do czego on moze miec dostep do wszystkiego? Zdjec filmow? Historii internetu? Jak to wyglada:( nienawidze go, po prostu nienawidze. podejrzewam go juz od dawna, troche nawet prowokowalam go poczynaniami na kompie zeby sie ujawnil... jeszcze niedawno tak mi na nim zaleZalo;////

Gość gość
czemu masz takie podejrzenia? cos Ci nie gra w systemie? idz na policje z tym. moze wszystko ogladac jesli zrobil wlam albo tylko sledzic aktywnosc w necie ,ale ja sie za bardzo na tym nie znam, wiem tyle co mi ktos powie :D

Gość gość
jak to sie mozna wlamac do czyjegos komp. na oleglosc?

Gość gość
po takim wlamaniu zaczyna sie cos dziac w systemie ? i czy moze sie wlamac ktos kto nie ma namacalnego dostepu do mojego komp.?

Gość gość
nie wiesz że wiele ludzi ma ten sam IP :D także moze sobie sprawdzac

Gość gość
Mozna. A hakerzy ktorzy wlamuja sie do komp. gwiazd mieli dostep bezposredni?

Gość gość
byl u mnie to cos kombinowal laczyl sie z siecia i w ogole, podejrzewalam, ze cos jest nie tak, wysylal mi jakies linki. Jest jakis informatyk na sali ktory powie mi do czego ten czlowiek moze miec dostep?

Gość gość
to bardzo trudna operacja,jedyie haerzy ale dla laika to porażka

Gość gość
przeciez ip jest zmienne ?

Gość gość
on jest informatykiem;/ zostawilam mu wiadomosc na kompie, ze ma sie przyznac bo jak nie to policja;p

Gość gość
a po czym poznać że ktoś ci się włamał do komputera? o ile nie wysyła ci spamu. Po czym to poznajecie, i jakie dane on musi znać żeby cię sprawdzać. Np adres IP sie zmienia co jakiś czas. MI sie wydaje że normalne osoby nie mają czasu żeby się tym zajmować, więc to dziwne że znajomi włamali Ci się do komputera.

Gość gość
Ja poznalam po tym, ze cos o mnie wiedzial - wymknelo mu sie. On sie pewnie nawet nie zreflektowal i po obserwacji jego zachowania po tym co robilam na kompie. Domyslalam sie dlugo, jestem juz pewna.

Gość gość
Ja znam kilku informatyków którzy nie potrafią się włamać do czyjegoś komputera. Dlatego nie sądzie żeby to była aż takie proste chyba że ktoś specjalnie sie tego uczył w jakmś celu. . . Jak sie zabezepieczyć przed włamaniem na odległość, wie ktoś?