Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

na odległosć

Polecane posty

Gość gość

ona wyjechała na 2 miesiace i stale utrzymuje ze mna kontakt, głównie na fb. Jak sprawdzic czy jej na mnie zależy, coś napisac? poradzcie.

Gość gość
No ale co chcesz jej napisac? " zalezy Ci na mnie? " :D Poczekaj jak sytuacja sie rozwinie, przypominaj o sobie i tyle

Gość gość
Napisz, że związek na odległość chyba jednak nie ma sensu. Potrzebujesz jej u swego boku, tęsknisz itp. Jak to zignoruje - jesteś singlem. Proste?

Gość gość
moze sie żle wyraziłem, nie jesteśmy parą, ale dobrymi znajomymi. I nei wiem co myśleć, pisze do mnei codziennie wieczorem, dobranoc słodkich snów i te sprawy. Chciałbym się dyskretnie dowiedzieć czy to tylko dla niej koleżeńskie mile słowa czy coś czuje do mnie...

Gość gość
Dyskretnie mowisz :p jak jest inteligentna to zalapie i mozesz stracic kolezanke. Tutaj Ci nikt nie doradzi bo kazda dziewczyna jest inna.... Ja tak pisze do znajomych i dla mnie to normalka. Dla drugiej to bedzie nie do przyjecia. sam ja znasz to mozesz wyciagnac wnioski.Pewnosci nie bedziesz mial nigdy ale wszystko powinno wyjsc samo z siebie jezeli was do siebie ciagnie

Gość gość
a ja widze, ze ona tak raczej tylko ze mna pisze. Bo czasem wchodzi tylko na kilka kilkanaście minut i po szybkości odpisywania widze, ze nie pisze z innymi.:-)

Gość gość
moze z toba nadaje na fb a z innymi na tel itd. Ja tez tak robie. I nikt sie nie orientuje. A w realu jak sie zachowuje?

Gość gość
żarty, droczenie się, gilgotanie itp. taj jak dobrzy znajomi, ale ja od jakiegoś czasu czuje coś wiecej, a czy ona? no właśnie...

Gość gość
ale chodzi mi o to jak zachowuje sie w stosunku do innych. wiesz cos o jej zyciu prywatnym?

Gość gość
nie ma nikogo odkąd sie znamy. a jak sie zachowuje? wspólnych znajomych mamy tylko na uczelni i wobec nich nie zachowuje sie tak hmmm "cieplo" jak do mnie.

Gość gość
to moze faktycznie cos jest na rzeczy. nie s******l tego za wczesnie :D obserwuj

Gość gość
łatwo powiedzieć, jak sie o niej caly czas myśli i tylko czeka na to jak sie ja zobaczy;)

Gość gość
tylko dobrze obserwuj;P