Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Neha

nieregularne miesięczki

Polecane posty

Witam martwi mnie jedno. Od jakiegoś czasu cykle mojej miesiączki wynoszą 18 bądź 21 dni. Ostatnią miesiączke miałam 30.08 i dziś mija 22 dzień cyklu i okresu nadal brak :( i dodatkowo cały czas czuje jakbym miała dostać okres. Co to może oznaczać. Dodam też że dzień po okresie miałam owulację i poszłam z chłopakiem do łóżka bez zabezpieczenia, ale.nie kochalismy się tylko raz we mnie wszedł, ale nie miał wtrysku

Gość dajcie już spokój
z głupimi pytaniami- j e b a ł a m się z chłopem a nie wiem, ciąża to czy nie...rzygać już sie chce.

do Twojej wiadomości, nie j****am się, bo nawet nie uprawialiśmy seksu tylko raz we mnie wszedł. I na przyszłość czytaj uważniej !

Gość Jebłem na zawał
Raz we mnie wszedł....ale nie uprawiałam seksu...ha ha ha ha ha ha:-)

nie no seks cudowny. Nie wiedziałam, że dla Ciebie seksem jest to jak raz facet wejdzie w dziewczyne i dosłownie sekunde później wyjdzie, normalnie fajny seks.

Gość gość
Kolejny tłuk kartoflany zakłada durny temat:-(

no dobra. Ale czy przez to mogę być teraz w ciązy skoro we mnie nie skończył, ani nic ?

Gość gość
Oczywiście że możesz....plemniki mogły przeskoczyć niczym pchły wprost do twojej pochwy;-)

Gość gość
ja jak podejrzewam ,że coś z moim cyklem się dzieje to najpierw robię test ciążowy, a potem idę do lekarza i tobie też polecam tę metodę.

Oczywiście że tak zrobię ale.jeszcze poczekam te pare dni bo może miesiączke dostanę 28 dnia cyklu bądź też może się zdążyć że 32 dnia cyklu dostanę ;) a chciałam się zapytać czy te moje wcześniejsze nieregularne cykle mogły być spowodowane zmianą miejsca i otoczenia bo przez 2 miesiące byłam w Niemczech