Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młodamama25

Pytanie do mam które przestały karmić

Polecane posty

Gość młodamama25

Dzisiaj odstawiam syna od piersi tzn miał mi opróżnić piersi z mleka po czy miałam się obwiązać i brać Bromocorn. Tylko jak to zrobić skoro jak karmię jedną piersią druga się wypełnia aż się z niej wylewa...:( boje się ze pokarm zostanie i mogą być jakieś komplikacje:( czy w ogóle wiązać się bandażem elastycznym skoro będę brać ten lek...???? ( syn ma 8 mc)

Gość gość
Policjant zatrzymuje kobietę: - Proszę pani, na tej ulicy obowiązuje ruch jednokierunkowy. - A czy ja jadę w dwóch kierunkach?

Gość gość
ja bez lekow odstawialam jak piersi byly pelne to odciagalam mleko laktatorem przez kilka dni aż do zaniku pokarmu tylko trzeba odciagac male ilosci mleka jak piers jest przepelniona

Gość gość
Ale jak bedziesz odciagac tylko do uczucia ulgi i co raz rzadziej to ci nie.rozsadzi. tylko przez moment jest takie uczucie,a potem ono slabnie. Nie raz w podrozy nie mialam mozliwosci odciagniecia i mialam takie wrazenie ze zaraz eksploduja,szybko wracalismy a juzbw domu tego uczucia nie bylo. Odciagnelam troche i z kazdym dniem wydluzalam przerwy,omiajalam jedno sciagniecie itd. I w koncu przestalam. Sciagalam tylko jak czulam,ze.cos.tam jest.

Gość małgosik z poltora roczniakiem
Odstawilam syna jak miał 8 mcy czyli już zaczelismy rozszerzac diete. Robilam to stopniowo, rezygnując najpierw z jednego karmienia i podajac butelke , później z dwóch itd. Na kocu już karmiłam tylko w nocy. W tym systemie odstawisz dziecko od piersi w ciągu ok 2 tyg. bez lekow i komplikacji.