Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poszukuje rady

Polecane posty

Gość gość

może to dziwne jest dla wielu osób, ale bardzo lubie jak mi ktoś depcze po moich ubraniach a za zwyczaj kładę je przed wejściami do sklepów....i patrzę jak mi chodzą po nich ludzie....i nikt nie zwraca na nie uwagi..tylko stają po tym swetrze..bluzie ..czy koszulce..co sądzicie o tym co robie?

Gość gość
idź kolorować obrazki

Gość gość
już od dawna z ..10 lat...lubisz to??.. a czy to ważne ile mam lat ..tylko tyle ..jestem aktywnym człowiekiem...chodze do pracy..i mam swoje życie..rodzinę a to co opisałem to taka odskocznia od tego wszystkiego co mnie otacza..

Gość gość
ostatnio pisałeś że ręke do deptania nadstawiasz, zmieniłeś zwyczaje?

Gość gość
o widzę że ktoś ze rozumem do tego podchodzi..owszem robiłem to...szukam jakiś doświadczeń..niekoniecznie dla wszystkich normalnych...

Gość gość
powiem tak.. nie to że jakiś psychopata jestem czy coś..to nie tak od jakiegoś czasu kręci mnie to ..że właśnie nikt nie zwraca uwagi na co staje..i depcze różne rzeczy...

Gość gość
no i jak już podepczą mi tą bluzę czy coś innego za zwyczaj jużnie ubieram tego....zostawiam na następne razy kiedy kolejny raz znajdą sie pod nogami ...

Gość gość
ale jak kręci cię, podniecasz się tym?

Gość gość
zdaję sobie sprawę jak trudy i poniekąd niezrozumiały temat poruszam..ale uwieżcie to taka jakieś moje tam hobby.

Gość gość
może i to jakieś tam podniecenie ale na ogół lubie widzieć reakcje ludzi na to jak podchodzą do tego tematui..idą i widzą leżący sweter pod nogami..i co rbią..w 99% depczą po nim..

Gość gość
do gościa co pisał o podstawianu ręki..czytasz chyba moje wypowiedzi..co sądzisz o tym co robie?

Gość gość
no chyba kończe temat chyba nikogo do rozmowy nie znajdę....

Gość gość
no i właśnie wróciłem do domu byłem na spacerze..i ...skusiło mnie zabrałem bluze...pierwsze kroki pod duży supermarket najgorzej ją podrzucić później tylko atrakcja oglądania..nikt nie zważa na nią pchają po niej zapchane wózki i depczą po niej...po mojej bluzie a teraz kobiety mają takie fajne jesienne buciki...

Gość gość
czy ktoś sie odeziwe? pragnę poznać wasze opinie na temat deptania....

Gość gość
Ciekawe to... ludzie to świnie, jakby zaszkodziło im podnieść, odłożyć na ławkę w supermarkecie, czy gdziekolwiek, w razie czego, jakby ktoś tej bluzy szukał.. ciekawe spostrzeżenia