Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mi nimi 32

Małżeństwo bez seksu

Polecane posty

Gość gość
Masz racje,ale i tak szkoda faceta bo ,jak sama zauważyłaś wporzo z niego gośc..

Dzien dobry :) Mi i jej maz sa wzgledem siebie szczerzy - tak mi sie wydaje z tych postow ktore zdolalam przeczytac.Oboje cierpia ...brak sexu rujnuje kazdy zwiazek.Nie da sie bez niego prawidlowo funkcjonowac.Ciezko doradzac bo nie ma jak zauwazylas recepty na zycie ...szczesliwe zycie ...przeciez nie wystarczy portfel i dobra materialne do tego,nie wystarczy niepijacy maz i dobry ojciec ...trzeba jeszcze czegos czegosc co podsyca milosc -takiego zapalnika ktory wywoluje w nas ogien...i nie zawsze dbanie o to by nie wygasl pomaga-zdarza sie,ze pomimo pielegnacji powoli zastyga i nie mozna wskrzesic....no taki ten swiat dziwny a my z nim:)

gosc1981- i tu mile zaskoczenie facetem powiadasz-w sumie chyba dobrze ze czytasz moze bedziesz w stanie cos wykorzystac w swoim zyciu hihihi

Gość Iwonka1238
Niczego nie zmienisz w tym związku, jeśli nie zmienisz swojego podejścia. Nie wierzę, że napisałaś, że nie przeszkadzałoby Ci to gdyby mąż znalazł kochankę! Proponowałabym spotkanie z seksuologiem, być może pomoże. Ja znam problem z brakiem seksu w małżeństwie, ale z drugiej strony…to mój mąż nie miał ochoty na seks, miał problemy ze wzwodem, ale ani mi się śniło szukać kochanka! Kocham mojego męża i starałam się nie wywierać na nim presji, ale (na szczęście) on wiedział, że ta jego niechęć do seksu normalna nie jest i chciał nad tym pracować. Od dłuższego czasu bierze Permen – to taki suplement diety, który działa na potencję. Nie wiem, być może dla kobiet też są takie podobne? Na męża podziałały, jego libido wróciło do normy. Ale mąż chciał pracować nad tym, a Ty, jak piszesz, nie chcesz. Nie wiem po co tkwić w związku w którym jesteś samolubna i nie jesteś zakochana w swoich mężczyźnie.