Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mi nimi 32

Małżeństwo bez seksu

Polecane posty

Gość gość
no ale jakos wytrzymuje chyba, chociaz kto g owie, moze i ma kochanke ale sie kryje

Moja, na kilka tygodni przed rozstaniem, powiedziała mi, że może z innym miała by ochotę. To był gwóźdź do trumny naszego małżeństwa.

Gość gość
krawawa ja powiem ze teraz juz nic nie ma

Gość gość
autorko mam pytanie czy jak ty byś uprawiała seks z mężem na zasadzie żeby to zrobić (mąż by nie czuł że to z obowiązku) to mąż jak często chciałby się z tobą kochać?

Gość gość
ani tulenia ani pocalunku ani rozmowy, tylko komunikaty. I tak siedzimy jak obcy ludzie ze soba, nie wiem co dalej... na pewno malo we mnie jest ciepla i moze jestem oziebla

Gość gość
wlasnie ze on tez juz nie chce, tez juz nie kocha i moze zdradza

Gość gość
czy moze sie to jeszcze zmienic? czy pozadanie wrocil? czy juz na amen odejdzie, po tych 2 latach prawie

Gość gość
zapraszam na moj temat seks bez malzenstwa

Gość gość
bo ja mysle ze juz nie wroci... za duzo nas podzielilo

Gość gość
autorko mam pytanie czy jak ty byś uprawiała seks z mężem na zasadzie żeby to zrobić (mąż by nie czuł że to z obowiązku) to mąż jak często chciałby się z tobą kochać?

Gość gosc1981
Zauważcie ,ze zawsze kobiety mówią ze mężczyzni mysla jajami i Ich nie rozumieją.. A czy ktoras z tych pan próbowała zrozumiec faceta???? Poczytała poswieciła czasu na ksiązki zwiazane ze związkiem kobiety i mężczyzny? Odp: co się dzieje z Kobietą której partner nie docenia nie troszczy się nie daje jej do zrozumienia ze jest najpiękniejsza itd? depresje złe samopoczucie.Czy kobiety pragna nie tylko seksu TAK chcą czyc ciepło faceta ze ja pogłaska przytuli itd? U faceta jest to zdecydowanie inaczej ale nikt nie mowi ze przytulanie i głaskanie przez swą ukochaną jest nie przyjemne.Facet w duze mierze czuje miłośc i wiez z kobieta przez łozko,i nie ukrywajmy w duzej mierze przez łozko się zakochuje.Zły wpływ na faceta ma brak seksu znerwicowany rozdrazniony czujący pustke brak miłosci,nerwowośc itd

Gość gość
Wiesz co to znaczy dla faceta gdy kobieta daje mu przyzwolenie na seks z inną? To tak jakby policjant złapał Cię na gorącym uczynku i powiedział: dokończ co robisz ja sobie pójdę... Gdzie w tym wszystkim uczucia?... ile jest takich par że są ze sobą po 10 lat a mają ledwie 30 i co już mają jak dziadkowie rezygnować z seksu...?

Gość gość
macie racj,e moj maz jest bardzo nerwowy tzn taki impulsywny, o byle co wycbucha

Gość gość
brak milosci to na pewno czuje i on i ja przyzwolenia mojego nie ma na zadna kochanke!!!

Gość gosc1981
Ja po prostu to przerobiłem ,załamałem się i uciekłem w ksiązki i dziś czyje się zdecydowanie innym człowiekiem:)

Gość gosc1981
Pendzior ,dobrze mówi krzywdzicie się na wzajem i po co to komu??Choc nie jestem za rozwodami uwazam ze wszystko da się naprawic ale potrzeba 2 osób nie jednej

Gość gość
to nie takie proste, dom, dziecko, zobowiazania, poza tym ja nie pracuję..

Gość gość
tak, do tanga trzeba dwojga- ale ani ja ani on juz nie chemy

Gość gosc1981
Przepraszam Koleżanko bozia rączki dała??,jesteś zdrowa mozesz podjąc się pracy.A co zrobisz jak On znajdzie sobie kochanke i złozy pozew o rozwód?

Gość gość
nie wiem co zrobie i nie myslalam o tym

Gość gosc1981
Mam syna 9 letniego ,a miałem zarzuty ze jestem złym mezem i ojcem.Tylko ja sie pozbierałem ale z synem problemów było mnóstwo i jest do dzis psychologowie ,szkoła otoczenie ciągle cos..

Gość gosc1981
a kontaktów nie muszę szukac i się o nie prosic,syn zawsze czeka i chce ze mną byc-dziwne tak sie okresla złego ojca?U mnie nigdy patologi nie było pracowałem by rodzinie nic nie brakowało ,gdyż rodzina jest dla mnie piorytetem.No tak albo facet po 8h z 1500zł w kieszeniu albo brak faceta i zdecydowanie wieksza kasa:)

Gość gość
no mozliwe ze i tak bedzie

Gość gosc1981
Pendzior dobrze mówi pomysl Kolezanko ze krzywdy nie robisz tylko męzowi ale i sobie...A sądów nie interesują wasze zoobowiązania....alle banków bardzo