Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dostaje dziwne smsy

Polecane posty

Gość gość

dostaje je, po kilka dziennie, od mniej więcej miesiąca i nie wiem czy nie iść z tym na policję chodzi o to że każdego ranka, 5 dni w tygodniu, o godzinie 6.10 wsiadam do podmiejskiego autobusu, wracam nim o 15.20 zwykle autobus jest bardzo zatłoczony pewnego dnia dostałam sms's "podobasz mi się" nie powiem całkiem miło się zrobiło - ale oczywiście zaczęłam dąsać "kto etc", potem były następne wywnioskowałam że jeździmy do i z tym samym autobusem oczywiście oblukałam cały autobus - zwykle jeżdżą ci sami ludzie i doszłam mniej więcej kto może te sms wysyłać mam 95% nigdy nie daje po sobie poznać, zawsze czyta książkę a gdy wysiadam na przystanku od razu sms jak się zachować? napisałam że już mnie to męczy...

Gość Dyrekcja
A skąd miałby twój numer obcy facet?

Gość gość
no właśnie jak się okazuje - nie taki obcy mój bliski przyjaciel - taki od dziecka, czasem chodzi z nim na piwo i wiem że pytał o mnie studiowaliśmy na tej samej uczelni, widziałam go 3 razy na basenie - zawsze był sam, a ja zawsze z koleżanką oczywiście w dłuższych odstępach czasu mieszkamy nie tak daleko od siebie wydaje mi się że to on pisze mi te esmesy raczej jestem pewna za dużo faktów pisze

Gość Dyrekcja
A podoba ci się?

Gość gość
w autobusie zawsze spoglądam w jego stronę on albo czyta książki albo na chama gapi się na mnie a jego mina taka bardzo neuttralna nawet zmieniłam linię to były esemesy typu - dlaczego już Cię nie widzę zauważył że wracam po 15 tym samym autobes to pyta na którą linię się przerzuciłam a mi głupio już w tym autobusie nienależe do nieśmiałych ale śmuiałści też można mi odmówić

Gość Dyrekcja
Fajnie mieć świadomość że się komuś podobamy, może niech sobie dalej pisze te sms-y, jeżeli nie są obraźliwe, to niech facet sobie klika poezję.

Gość gość
podoba i to bardzo! tylko wydaje mi się że jest to typ lovelasa, który zna swoją wartość i wie że kobiety jedzą mu z ręki i już wiem że miał dziewczynę jeździła z nim kiedyś i zawsze gdy ją całował chwilę potem patrzył się co ja na to... a gdy rozmawiam przez telefon wsłuch*je się - co ja mówię ... wiem to jest CHORE

Gość gość
no nie wiem takich sms dziennie jest kilka dziś było 8! nie odpisuję na nie

Gość Dyrekcja
No to pobaw sie trochę w niedostępną kobietę, udawaj że go nie dostrzegasz, niech sie facet troche pomęczy uczuciowo....nie jedz mu z ręki.

Gość Dyrekcja
A na sms-y absolutnie nie odpisuj. Niech sie zastanawia, czy przeczytałaś wiadomości czy tez nie.

Gość gość
to on bawi się mną jeść facetowi z ręki - nigdy! nigdy więcej już byłam w takim związku, starałam się każdego dnia być perfekcyjna a i tak znalazł sobie bardziej perfekcyjną więc doszłam do wniosku - po kiego tyle czasu udawałam kogoś kim nie byłam... mam nauczkę na przyszłość unikać lovelasów jak ognia

Gość gość
nie, nie, absolutnie nie odpisuje napisałam mu dziś 1 sms że ta sytuacja mnie męczy, w odpowiedzi napisał że ładnie pachnę i nic nie trzymającego się kupy - ni z gruchy ni z pietruchy